Léto prý vzniklo proto, aby bylo kdy pít ledovou kávu. Zchladí, osvěží a nakopne zároveň. Vyzkoušejte originální recepty od klasických až po pravé kávové speciality.
Ochutnejte:
- Studené černé kávy
- Studené bílé kávy
- Ledové kávové speciality
- Kávové koktejly s alkoholem
Hosté českých kaváren si pod tímto pojmem nejčastěji představují studené latté – tedy espresso s mlékem, nebo frappé – napěněnou kávu mixovanou s vodou nebo mlékem. Variant však existuje daleko víc.
Podle způsobu přípravy rozlišujeme druhy:
1. Na bázi espressa
- Bez mléka – espresso na ledu
- S mlékem – iced latté s kávou na dně nebo ledové cappuccino s našlehaným mlékem a kávou nahoře
- Affogato – espresso přelité přes kopeček zmrzliny
2. Cold brew/drip připravené za studena
Z mleté kávy macerované ve studené vodě nebo pomalu překapané ledovou vodou. Chladná voda v kombinaci s dlouhou extrakcí dodávají nápoji výraznější chuť, někdy až likérovou. Nejlépe chutná ze zrnek s ovocným nebo citrusovým nádechem.
3. Ledový filtr
Káva filtrovaná buď přímo na led, nebo připravená klasicky s následným prudkým zchlazením. Má lehkou chuť, jemnou ovocnost a příjemně osvěží – podobně jako ledový čaj.
4. Mixované
Připravené z espressa (tzv. espresso shakerato). A tím se dostáváme zase na začátek ☺
Studené černé kávy
Cold brew
Připravte si:
- Zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem
- 90–100 g středně hrubě mleté kávy
- 1 litr filtrované vody, papírový filtr nebo plátno
Cold brew je výjimečné v tom, že káva nepřijde do styku s horkou vodou, jak je tomu běžně zvykem. Kávu nasypejte do sklenice a zalijte studenou vodou. Uzavřete víčkem, protřepejte a uložte do lednice na 17 až 24 hodin. Potom přefiltrujte a je hotovo.
TIP: Celý recept na nejlepší Cold Brew jsme sepsali zde.
Espresso s tonikem
Připravte si:
- 1 shot espressa (8 až 10 g kávy, 30 ml vody) nebo filtrovaná káva
- 150 ml toniku
- Led
Příprava tohoto nápoje je rychlá a jednoduchá. Výsledek přitom báječně osvěží. Do sklenice nasypejte pár kostek ledu, zalijte tonikem a na závěr přidejte kávu.
Ledové espresso shakerato
Připravte si:
- Dvojité espresso (16 až 20 g kávy, 60 ml vody) nebo filtrovaná káva
- Ledové kostky
Espresso nejrychleji zchladíte, když ho extrahujete z kávovaru přímo na led. Protřepáním v shakeru s ledem získáte efektní pěnu.
Pokud nemáte doma espresso kávovar, použijte filtrovanou kávou připravovanou vaší oblíbenou metodou (např. V60, aeropress nebo moka konvička).
Perlivé ledové espresso
foto: Littlebitsof.com
Připravte si:
- Dvojité espresso (16 až 20 g kávy, 60 ml vody) nebo filtrovaná káva
- Ledové kostky
- Perlivá voda
Cca hodinku před přípravou zchlaďte skleničku v lednici nebo mrazáku. Naplňte ji ledem a přelijte espressem. Pomalu dolijte perlivou vodou tak, abyste nezničili pěnu. Ihned podávejte.
Studené bílé kávy
Ledové latté
Připravte si:
- 1 shot espressa (8 až 10 g kávy, 30 ml vody) nebo filtrovaná káva
- 180 ml mléka
- Ledové kostky
Sklenici do poloviny naplňte ledem a přelijte espressem. Opatrně zalijte 180 ml mléka. Máte rádi lehkou pěnu? Připravte nápoj v shakeru – kávu přidejte jako poslední.
Ledové mocha
foto: Howsweeteats.com
Připravte si:
- Dvojité espresso (16 až 20 g kávy, 60 ml vody) nebo filtrovaná káva
- 2 lžíce čokoládové omáčky (125 g kvalitního kakaa, 150 g kokosového cukru, 250 ml vody, špetka soli)
- 180 ml mléka
- Kostky ledu
Milujete čokoládu? Pak si oblíbíte i omáčku z kvalitního kakaa, kokosového cukru, vody a špetky soli. Vše stačí cca 5 minut za stálého míchání povařit. Omáčka vydrží v lednici 2 až 3 týdny.
Při přípravě mocha dejte na dno sklenice 2 lžíce čokoládové omáčky, nasypte ledové kostky cca do třetiny a přelijte 180 ml mléka. Navrch opatrně nalijte espresso. Podávejte s brčkem na promíchání.
Smetanové frappé
foto: Acotedajis.cz
Připravte si:
- 1 shot espressa (8 až 10 g kávy, 30 ml vody) nebo filtrovaná káva
- 150 ml mléka
- 30 ml smetany
- Ledové kostky
Do mixéru dejte espresso, cca 6 ledových kostek, smetanu a mléko. Rozmixujte do hladka. Podávejte ve střední skleničce s brčkem.
Ledové kávové speciality
Affogato
Připravte si:
- Dvojité espresso (16 až 20 g kávy, 60 ml vody) nebo filtrovaná káva
- Kopeček oblíbené zmrzliny
Opět hotovo za chviličku. Stačí nabrat zmrzlinu do hrníčku (většinou se používá vanilková, ale fantazii se meze nekladou) a navrch přidat dvojité espresso. I zde můžete nahradit espresso filtrovanou kávou.
Mazagran, portugalská ledová káva s citronem
Připravte si:
- Dvojité espresso (16 až 20 g kávy, 60 ml vody) nebo filtrovaná káva
- Ledové kostky
- Sirup/cukr dle chuti
- Citron
Do skleničky dejte cca 4 větší kostky ledu a plátek citronu. Přímo na led nalijte dvojité espresso. Podle chuti mírně přislaďte a hned podávejte.
Kávové koktejly s alkoholem
Irská ledová káva
Připravte si:
- 400 ml Cold brew nebo vychlazená filtrovaná káva
- Lžíce hnědého cukru
- 30 ml irské whisky
- 30 ml smetany
- Led
Irská káva je tradiční horký kávový nápoj. Tato studená verze je však neméně dobrá. Ve sklenici smíchejte led s Cold brew, panákem irské whisky a stejným množstvím smetany. Vše řádně promíchejte a máte skvělý kávový koktejl do parných dnů.
Tip na závěr: Ledové kostky z kávy
Pokud si nechceme ředit chuť kávy ledovými kostkami vody, lze si připravit ledové kostky z kávy. Jednoduše připravme filtrovanou kávu naší oblíbenou metodou a nechme zamrazit ve formě na ledové kostky. Ty pak můžeme použít na zchlazení ledové kávy.
Nejspolehlivější recept na ledovou kávu: Pořiďte si děti
Postup je jednoduchý:
- Pořiďte si děti.
- Připravte si vaši oblíbenou kávu.
- Po 2 hodinách…máte studený nápoj 🙂
Přejeme krásné odpočinkové léto!
TIP: Chcete se ještě více zchladit? Vyzkoušejte recept na domácí kávovou zmrzlinu.
Přejeme dobrou chuť a pozor na závislost ☺
Jirka, Radka a celý tým COFFEESPOT
TIPY na přípravu domácí kávy:
Frappé jako z řecké pláže
Pokud se Vám článek líbí, oceňte ho!
Líbí se mi to! Už se mi to nelíbí!
Tip: pokud máte chuť spíše na „drink“, vyzkoušejte letní drinky s Mazagrande.
Z dovolené jsem si dokonce jako suvenýr dovezla frapovač, kterým tam přímo na pláži tuhle pochutinu připravují. Ve frapovači ale velmi rychle došly baterky a pak tak nějak úplně přestal fungovat. Představa léta bez frappé pro mě však už byla naprosto nereálná, a tak jsem vyzkoušela několik variant, jak si tuhle kávu pohodlně připravit doma.
Frappé není „studená káva s mlékem“, ale ledová našlehaná káva. Připravit ji není těžké: místo frapovače vám poslouží malý ruční mixérek (napěňovač mléka).
Mléko přidat můžete a nemusíte. Poctivě jsem vyzkoušela všechny možné varianty a v článku se setkáte jak s frappém s mlékem, tak bez.
Co budete potřebovat?
Rovnou vám prozradím, že šlehač se mi osvědčil mnohem lépe jak pro frappé z instatního kafe, tak z espressa. V šejkru prostě napěněné konzistence nedosáhnete, pokud nejste profík za barem.
Když je nejhůř a vy nemáte vůbec nic, jenom chuť na dobrou ledovou kávu :-), šejkr nebo dokonce zavařovačka se šroubovacím víkem vám pomůžou. Ale pokud vám frappé zachutná, do mixéru, šlehače nebo frapovače doporučuju zainvestovat; ten rozdíl je obrovský.
Něco navíc pro požitkáře:
- Mléko
- Cukr
- Ochucené sirupy (Moniny seženete na prodejnách Tchibo)
- Vanilková zmrzlina
Originální frappé je z instantní kávy
Kávoví fajnšmekři k ní chovají despekt, ale tu pravou heboučkou pěnu získáte právě díky ní.
Podle původního receptu je frappé instantní káva, studená voda a pár kostek ledu. Já jsem si vyzkoušela, že je dobré maličko cukru přidat, dělá mi pak nadýchanější pěnu.
- Do vysoké sklenice dejte 2-3 lžičky instantní kávy, podle toho jak výraznou kávu máte rádi. Přidejte ideálně třtinový cukr a zhruba 10 lžic studené vody – je dobré použít vychlazenou vodu z lednice.
- Napěňovač ponořte do kávy a vyšlehejte do husté pěny.
- Zhruba do poloviny sklenice nasypte led.
- Následně dolijte mlékem (můžete použít i našlehané mléko) a studenou vodou.
- Podávejte s brčkem.
Hodnocení
Ač se jedná o instantní kávu, tohle frappé u mě vede. Je lehké, osvěžující a zároveň uspokojí chuť na něco dobrého.
Test frappé (z instatní kávy) v šejkru
V rámci pokusu jsem zkusila vyšlehat frappé v šejkru, ve stejném poměru kávy a vody. Protože ale nemám grif profíka, taková pěna se mi rozhodně nepovedla. Nedoporučuji rovnou do šejkru přidávat mléko, pak vám frappé ztěžkne úplně.
Tuto variantu jsem si ochutila Moninem, tentokrát vanilkovým, a byla moc dobrá. 🙂 Za frappé bych ji ale nevydávala.
Můžete zkusit i frappé z espressa
Frappé je možné připravit i z espressa, a to jak z vychlazeného, tak i čerstvého. Potřebovat budete opět šejkr nebo mixér. Výhodou mixéru je, že rozmixuje i led a vytvoří vám pak jakousi kávovou tříšť.
- Připravite si espresso ze své oblíbené kávy, u nás doma pořád vede ta brazilská. Pokud sladíte, přidejte i cukr.
- Doporučuju espresso vychladit. V ledničce vám pár hodin vydrží a můžete tak třeba odpoledne využít černou kávu z rána.
- Espresso našlehejte do pěny, jak jen to půjde. Pěnu jako z instatní kávy ale nezískáte.
- Přidejte led a ledovou vodu nebo studené mléko.
- Podávejte ve vysoké sklenici s brčkem.
Hodnocení
Tento typ frappé často dostanete v kavárně (častěji s mlékem, na fotce je frappé bez mléka, pouze s ledem). Mně ale více chutná to klasické, má mnohem lepší pěnu.
Test frappé (z espressa) v šejkru
Ne, ne, tohle prostě nezafungovalo. Espresso v šejkru se nenapěnilo a s mlékem ztěžklo úplně. Řekla bych, že to byla velmi dobře promíchaná ledová káva s mlékem. 🙂 S frappé ale nemá společného nic.
Pár tipů navíc
- Frappé si mohou bez problémů připravit i maminky, které kojí. Instantní i espresso káva jsou už k dostání i v bezkofeinové verzi a výsledná chuť nijak nestrádá.
- Máte rádi ochucenou kávu? Zkuste do našlehané pěny přidat kapku svého oblíbeného sirupu. Mně frappé chutná s kokosovým Moninem, protože mi evokuje dovolenou, palmy a pláž.
- Klasické mléko lze nahradit i mlékem rostlinným, za mě je frappé nejlepší s tím sójovým.
- Když vás honí mlsná, lze do frappé přidat i kopeček vanilkové zmrzliny. Nikomu to neřeknu. 😉
Nejlepší tipy na přípravu ledové kávy
Pod pojmem ledová káva si nepředstavujte přeslazené nápoje v malých plastových lahvičkách s vůní a chutí jen vzdáleně připomínají tradiční ledovou kávu. Ty s kávou nemají nic společného. Jak ale tento kávový nápoj vznikl a který je ten nejlepší?
Kde se vzalo legendární frappé?
Jestliže jste doposud měli vůči instantní kávě předsudky, nyní je všechny odhoďte. V případě řecké ledové kávy zvané frappé je instantní káva naprostou nezbytností. Kde se však tento druh ledové kávy vzal? Frappéúdajně vzniklo v řeckém městě Thessaloniki (Soluň) v roce 1957. A mohla za to náhoda.
Na mezinárodním veletrhu připravovala firma pod hlavičkou Nestlé nápoj pro děti, který se skládal z mléka a čokolády, obojí našlehané do pěny.
Zaměstnanec firmy DimitriosVakondios však dostal během přestávky chuť na kávu a protože zrovna neměl po ruce nic jiného než rozpustnou kávu, studenou vodu a kostky ledu, smíchal všechno dohromady, napěnil a bylo z toho frappé.
Existuje ale ještě jedna pověst a to že řecký stánkař v šedesátých letech v zoufalé snaze obsloužit zákazníka, přestože neměl klasickou kávu ani horkou vodu, smíchal mléko, instantní kávu a studenou vodu, na závěr vhodil do kávy kostky ledu. Voilà! Frappé. Ať tak nebo tak, frappé přetrvalo a je oblíbeným nápojem v horkých letních dnech po celém světě.
Z instantní kávy nebo espressa
Frappé existuje ve dvou variantách. A to buď s výše uvedenou instantní kávou anebo s klasickým espressem. V druhém případě se však do kávy nepřidávají kostky ledu až na závěr, kdy je nápoj naservírovaný ve sklenici, ale rovnou se espresso, mléko a kostky ledu rozmixují společně.
Cold Brew s ledem vás dokonale zchladí
Další druhy ledových káv
Jenže ledových káv existuje víc. Některé se připravují na bázi espressa, s mlékem, bez mléka nebo se zmrzlinou. Jiné ledové kávy se zase připravují z mleté kávy macerované ve studené vodě anebo překapávané ledovou vodou.
Studená voda s dlouhou extrakcí dodávají kávě výraznější chuť. Na ledovou kávu se nejlépe hodí kávová zrna s vyšší aciditou neboli kyselostí, nejlépe s ovocným a citrusovým nádechem.
Existuje však i ledová filtrovaná káva a to buď přímo na led anebo se připraví tradičním způsobem a až poté se prudce zchladí.
Zrnková a mletá káva mnoha druhů z různých lokalit za nejlepší cenu. Degustační balíčky a mnohem víc. Navíc dnes 24.3.2021 za akční cenu.
S tonikem, whisky nebo čokoládou
V posledních letech je čím dál oblíbenější i ledová káva připravená tak, že se smíchá espresso s tonikem. Ne každý je však na tuto hořko-kávovou chuť připraven.
Kdo by však chtěl přeci jen vyzkoušet perlivou kávu, pak místo toniku můžete k espressu přidat perlivou vodu.
Žádným velkým překvapením není ani to, žese ledová káva připravuje s čokoládovou omáčkou a špetkou soli nebo s irskou whisky.
Frappé na bázi espressa
Co budeme potřebovat
- šálek espressa z čerstvě namleté kávy (8 g až 10 g kávy)
- kostky ledu
- 150 ml vychlazenéhomléka
- případně cukr, nejlépe třtinový
Postup přípravy
- Do mixéru
vlijte espresso. - Vsypejte tři
kostky ledu (můžete přidat víc dle chuti). - Přilijte
mléko. - Pořádně
rozmixujte, ale ne tak, aby se led zcela rozpustil. Z nápoje by měla vzniknout jemná ledová tříšť. - Přelijte
nápoj do vysoké sklenice a nezapomeňte na brčko.
Cold Brew
Co budeme potřebovat
- 90 – 100 g středně hrubě namleté kávy
- 1 litr filtrované vody
- papírový filtr nebo plátno
- sklenice se šroubovacím víčkem
Postup přípravy
- Kávu
nasypejte do sklenice a přelijte studenou vodou. - Uzavřete a
protřepejte. - Sklenici
umístěte do lednice alespoň na 17 až 24 hodin. - Přefiltrujte
a můžete servírovat.
Štítky: Clod Brew, Káva, Ledová káva, Příprava kávy, Zajímavosti
3 recepty na ledovou kávu. Ledový filtr a kávu s tonicem si zamilujete!
Patříte mezi milovníky kávy? V horkých slunečných dnech není nic lepšího než popíjení ledového kávového nápoje. Tento chutný nápoj zároveň povzbudí i osvěží. Nechcete-li dát za ledovou kávu z kaváren majlant, vyzkoušejte naše skvělé recepty a udělejte si ji sami v pohodlí domova.
Ledová káva je obecný pojem, který označuje studené nápoje obsahující kávu. Dnes má mnoho podob a připravit se dá na spoustu způsobů. Výroba výtečné ledové kávy je však snadná i v domácím prostředí, věřte nám.
Tip: k výrobě ledové kávy rozhodně budete potřebovat kvalitní kávu. S mletou kávou Jacobs Aroma Standart si připravíte ledovou kávu ještě lepší než z běžné kavárny! Stejně tak skvělou kávu mají v prodejnách Tchibo.
Frappé
Jedna z nejznámějších variací ledové kávy, která pochází z Řecka a pije se dnes s oblibou po celém světě. Výroba frappé je rychlá a snadná.
Jak na to? Instantní kávu, studenou vodu, kostky ledu, cukr dle chuti, případně i mléko rozmixujte v mixéru či protřepejte v šejkru tak, aby měl nápoj velké množství pěny. Nápoj nalijte do vysoké sklenice, přidejte brčko a vychutnejte si skvělou chuť pravého řeckého frappé.
Čistá filtrovaná ledová káva patří mezi nejjednodušší varianty. Filtrovanou kávu zchlaďte a nalijte do sklenice s ledem. Čím ovocnější káva, tím lepší chuť drinku. Pro ještě více osvěžující chuť můžete přidat plátky citrusu.
Ledová káva na bázi espressa
Máte doma kávovar na espresso? Skvělé! Protože skoro všechny nápoje založené na espressu existují i ve studené variantě. Můžete si dát čistě espresso na ledu, nebo si udělat speciální drink s ledovou kávou.
1. Espresso tonic
Překvapivě osvěžující spojení hořké, sladké i kyselé chuti. Tento kávový drink už roky patří k těm nejoblíbenějším v mnoha kavárnách. Ale můžete si ho připravit i doma.
Na jeho přípravu budete potřebovat kvalitní, dobře vychlazený tonik a dva shoty espressa. Skleničku naplňte ledem, nalijte cca 1 dcl toniku a pomalu přilijte kávu. Při pomalém nalévání se káva s tonikem nepromíchá a váš drik bude nejen skvěle chutnat, ale i vypadat.
Pokud nejste fanoušci mléka, nebo vás jen v létě chuť mléka neláká, cold brew pro vás bude skvělou variantou ledové kávy. Princip přípravy stojí na pomalém louhování čerstvě namleté kávy ve studené vodě.
Jak tedy na to? Nejdříve nasypte mletou kávu do zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem, zalijte studenou vodou, pečlivě protřepejte a uložte do lednice na 16 až 24 hodin. Kávu přefiltrujte do sklenice s ledem a máte hotovo!
3. Affogato
Něco mezi dezertem, koktejlem a nápojem. Affogato je ideální pochoutka na léto. Do vychlazené sklenice vložte kopeček zmrzliny (pro přípravu affogate se nejlépe hodí smetanová či vanilková zmrzlina), a pomalu jej přelijte espressem. Sladká zmrzlina se rozpouští do koncentrovaného espressa a to zároveň zmrzlinu ochucuje. Tato kombinace vás dokonale očaruje svou osvěžující chutí.
Nákupní tipy z Kupi.cz:
Kupi Magazín na homepage Seznamu?Přidat boxík na Seznam.cz
Tipy a triky na přípravu kávy
Pokud je pro vás šálek kávy každodenní nezbytností, potom určitě máte svůj oblíbený způsob přípravy a chuť, kterou vám to zajistí. Víte ale s jistotou, že jste vyzkoušeli už všechno? Objevte originální triky baristů, které při přípravě kávy používají a které vám otevřou svět nových chuťových vjemů. Upozorňujeme, že některé z následujících nápadů vás mohou skutečně překvapit!
Kávu je možné připravit mnoha způsoby a její milovníci po celém světě neustále experimentují s její chutí. Někdy je těžké si některé nové kombinace, jež se objevují, byť jen představit.
Níže představujeme několik originálních receptů pro přípravu kávy, o kterých jste možná netušili, že existují, natož že káva podle nich chutná tak dobře! Nedovolte rutině, aby se zabydlela ve vašem šálku kávy.
Využijte následujících triků a tipů a zjistěte, který z receptů se stane vaším oblíbeným.
[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“19734″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“400″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]
1) Ledová káva se skořicíPři přípravě klasického French pressu přidáme k hrubě namleté kávě nalámanou skořici, zalijeme horkou vodou a necháme čtyři minuty luhovat. Poté scedíme, přidáme kondenzované mléko a led – a získáme tak velice osvěžující, kořenitou kávu, která dodá energii na celý den.
[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“19735″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“400″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]
2) Kávové ledové kostkyPřipravíme si klasický French press (55 gramů kávy na 1 litr horké vody, střední až vysoká intenzita pražení, tj.
Medium nebo Dark), necháme vychladnout a nalijeme do formy na led. Vložíme do mrazáku a necháme zmrazit.
Jakmile dostaneme chuť na skvělou ledovou kávu, zalijeme kostky horkou vodou a „vysvobodíme“ tak dokonalou chuť osvěžující kávy.
3) Ostrá káva s kořením Do již uvařené kávy přidejte sůl, kajenský pepř, chilli nebo máslo stejným způsobem, jako kdyby šlo o skořici nebo čokoládové vločky.
Sůl pomáhá potlačit hořkost kávy a dodává jí další energii. Káva s chilli lehce zahřívá a zrychluje metabolizmus, a napomáhá tak s hubnutím.
Přidáním másla do kávy se také udržujeme v kondici: tato kombinace dodá pocit nasycenosti a omezí na delší čas chuť k jídlu.
[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“19736″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“450″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“450″}}]]
4) Káva s pomerančovou šťávou Tento recept je ideální pro teplé dny. K přípravě osvěžujícího nápoje budete potřebovat několik kostek ledu, zrnkovou kávu Kenya (k dostání ve Starbucks) s její charakteristickou citrusovou chutí, a čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávu. Smícháním všech ingrediencí získáte ochlazující nápoj, který je trochu jako limonáda.
5) Káva s tonikem Další nápad pro milovníky kávy, kteří se chtějí na jaře či v létě ochladit. Do sklenice dejte kostky ledu a přidejte tonik. Potom pomalu přidávejte espresso shot. Nakonec ozdobte plátkem citronu či limetky a popíjejte tak dlouho, až se dokonale osvěžíte.
Recepty připravili coffee masters Jaroslav Rajoš (1-2) a Justyna Kukułka (3-5), polská vítězka Starbucks Barista Championship 2015. K přípravě receptů doporučujeme použít originální zrnkové směsi, které lze zakoupit v kavárnách Starbucks:
Africká káva: Kenya Asijské kávy: Sumatra, Verona (směs kávových zrn z Latinské Ameriky, Indonésie a Italian Roast), Espresso Roast (směs kávových zrn z Latinské Ameriky, Asie a oblasti Pacifiku).
Asobu
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Patentovaný trendy svačinový kelímek Asobu má nekonečné využití. Spodní část je vhodná pro jogurt, ale také pudink nebo zmrzlinu a horní pro müsli, lupínky, piškoty nebo ovoce. Kelímek má těsnící šroubovatelný uzávěr.
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Kávovar Asobu Pour Over kombinuje elegantní styl s funkčností a přenositelností, která přináší novou metodu přípravy kávy na excelentní úrovni!
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Inovativní metoda přípravy kávy, která kombinuje mletou kávu, studenou vodu a dlouhý čas louhování. Výsledná káva je lahodná a nevšední. Patentováno.
Inovativní metoda přípravy kávy, která kombinuje mletou kávu, studenou vodu a dlouhý čas louhování. Výsledná káva je lahodná a nevšední. Patentováno.
Posledních pár kusů za tuto cenu!
ASOBU luxusní termohrnek The Gladiator 600ml bude váš ideální trendy partner pro cestování a současný lifestyle. Má stylový stálobarevný matný povrch, elegantně kombinovaný s broušenou nerezí. Hrnek udrží teplé nápoje cca 12 hodin a studené nápoje cca 24 hodin.
Inovativní metoda přípravy kávy, která kombinuje mletou kávu, studenou vodu a dlouhý čas louhování. Výsledná káva je lahodná a nevšední. Patentováno.
Posledních pár kusů za tuto cenu!
ASOBU luxusní termohrnek The Gladiator 600ml bude váš ideální trendy partner pro cestování a současný lifestyle. Má stylový stálobarevný matný povrch, elegantně kombinovaný s broušenou nerezí. Hrnek udrží teplé nápoje cca 12 hodin a studené nápoje cca 24 hodin.
Inovativní metoda přípravy kávy, která kombinuje mletou kávu, studenou vodu a dlouhý čas louhování. Výsledná káva je lahodná a nevšední. Patentováno.
Poslední kus za tuto cenu!
Kávovar Asobu Pour Over kombinuje elegantní styl s funkčností a přenositelností, která přináší novou metodu přípravy kávy na excelentní úrovni!
Termoláhev je skutečně designovým kouskem, která má dvojitou termoizolační stěnu a pojme až 600 ml jakéhokoliv nápoje. Vyrobena z nerezové oceli.
Poslední kus za tuto cenu!
Termo hrnek IMPERIAL COFFEE červený 300ml
Termoska v akrylové tubě s dvojitou termoizolační stěnou, která udrží Váš nápoj horký až po dobu 6 hodin nebo studený až 12 hodin.
Praktická cestovní bílá termoláhev 100% těsnící je vyrobena z kvalitní broušené nerezové oceli-100% BPA free. Tekutinu udrží teplou až 12 h a studenou až 24 h. Z lahve můžete pít z libovolné strany.
Praktická cestovní stříbrná termoláhev 100% těsnící je vyrobena z kvalitní broušené nerezové oceli-100% BPA free. Tekutinu udrží teplou až 12 h a studenou až 24 h. Z lahve můžete pít z libovolné strany.
Vychutnejte si svou kávu, nebo čaj kdekoli. Alpine Flask je stylová termoláhev z kvalitní nerezové oceli.
Vychutnejte si svou kávu, nebo čaj kdekoli. Alpine Flask v černé barvě je stylová termoláhev z kvalitní nerezové oceli.
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Skvělá patentovaná trendy láhev ASOBU na přípravu čerstvého vodního ochuceného drinku. Do infuzeru vložíme čerstvé ovoce, naplníme vodou, protřepeme a máme skvělý vitamínový drink. Láhev má bezpečný patentovaný uzávěr.
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Termoláhev je skutečně designovým kouskem, která má dvojitou termoizolační stěnu a pojme až 600 ml jakéhokoliv nápoje. Vyrobena z nerezové oceli.
Poslední kus za tuto cenu!
Termo hrnek IMPERIAL COFFEE zelený 300ml
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Termoska Oasis 600ml černá
Vychutnejte si svou kávu, nebo čaj kdekoli. Alpine Flask je stylová termoláhev z kvalitní nerezové oceli.
Vychutnejte si svou kávu, nebo čaj kdekoli. Alpine Flask je stylová termoláhev z kvalitní nerezové oceli.
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Chladící láhev DEEP FREEZE 600ml červená
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Dětská zelená termoska 200ml
Juicy drink box JB300 290ml červený
Juicy drink box JB300 290ml fialový
Juicy drink box JB300 290ml zelený
Juicy drink box JB300 290ml žlutý
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Láhev v knize 500ml béžová
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Láhev v knize 500ml hnědá
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Láhev v knize 500ml tyrkysová
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Poslední kus za tuto cenu!
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Láhev ukrytá v „knize“. Ideální jako originální a vtipný dárek pro kohokoliv. Pohodlně se vejde třeba do kabelky, nebo brašny na notebook.
Praktická stálobarevná termoska s matným povrchem, která je potažená kaučukovým filmem, jenž je velmi příjemným na omak.
Modro černá praktická stálobarevná termoska v matném provedení, potažená kaučukovým filmem, který je velmi příjemným na omak.
Černo šedá stylová stálobarevná termoska s matným povrchem, potažená kaučukovým filmem, který je velmi příjemným na omak.
Zeleno černá praktická stálobarevná termoska v matném provedení, potažená kaučukovým filmem, vám bude sloužit nejen pro uchování horkých nebo studených nápojů, ale i jako skvělý designový doplněk.
Patentovaný trendy svačinový kelímek Asobu má nekonečné využití. Spodní část je vhodná pro jogurt, ale také pudink nebo zmrzlinu a horní pro müsli, lupínky, piškoty nebo ovoce. Kelímek má těsnící šroubovatelný uzávěr.
Termoláhev je skutečně designovým kouskem, která má dvojitou termoizolační stěnu a pojme až 600 ml jakéhokoliv nápoje. Vyrobena z nerezové oceli.
Termoláhev je skutečně designovým kouskem, která má dvojitou termoizolační stěnu a pojme až 600 ml jakéhokoliv nápoje. Vyrobena z nerezové oceli.
Termoláhev je skutečně designovým kouskem, která má dvojitou termoizolační stěnu a pojme až 600 ml jakéhokoliv nápoje. Vyrobena z nerezové oceli.
Poslední kus za tuto cenu!
Samba Shaker 600ml černá/červená
Posledních pár kusů za tuto cenu!
Samba Shaker 600ml modrá/žlutá