Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Kde najdete kurzy vaření, workshopy, kulinářské teambuildingy na eventy a firemní akce? Na portálu Kuchaři do domu. KUCHAŘI DO DOMU A FIREM – největší dodavatel kulinářských programů, workshopů, elitních kuchařů a cateringu.

Kurzy probíhají přímo u zákazníka nebo moderních gastro studiích v ČR – Praha, Plzeň, Nové Strašecí, Ústí nad Labem

Dále workshopy probíhají v našich partnerských restauracích, penzionech v čisté přírodě, hotelích, letní grilování v zahradních restauracích, na zámcích.

● Novinka! Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu – ZDE

● Novinka! Online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně – ZDE  – s certifikovaným šéfkuchařem na thajskou kuchyni ● Zábavná „Škola čepování piva“ a párování piva s jídlem ● Kurzy vaření s pivem – vyškolení mistři kuchaři na degustaci piva z pivovaru ● Kurz zdravé výživy – ukázkový kurz s degustací nebo účastí zákazníků, mistr kuchař-specialista připravuje jídelníčky pro sportovce ● Akademie grilování – ukázkový kurz grilování s rautem a degustací – steaky, různá masa, zelenina, sýry, nakládání, grilovací směsi a omáčky

● Kurz vaření zvěřiny – elitní šéfkuchař na zvěřinu, paštiky – vaří pro Lesní oboru Lány, připravuje rauty pro vládní a zahraniční klientelu – ZDE

● Teambuilding v řeznictví s bistrem a výčepem – Praha. Novinka! Moderní nové řeznictví s bistrem. Workshop přípravy čerstvých šťavnatých steaků, paštiky, škola čepování piva a další. Elitní sympatický šéfkuchař a gastromanager. ● Kurz vaření ryby, mořské plody a korýši – elitní šéfkuchař a špička v oboru ● Kurz vaření asijské kuchyně – vietnamské, čínské kuchyně –  elitní šéfkuchař ● Kurz vaření italské kuchyně – pravý italský šéfkuchař ● Kurz vaření kolumbijské kuchyně – rodilá autentická Kolumbijka –

● Kurz vaření barevného sushi – Novinka! Tři barvy rýže (červená-řepová, žlutá-kari, bílá), veganské zeleninové varianty – ZDE

● Kurz vaření tradičního sushi – elitní šéfkuchař s certifikátem z Japonska, má zkoušku na přípravu ryby FUGU – smrtelně jedovaté ryby

● Kurz vaření thajské kuchyně – mistr kuchař s certifikátem thajské kuchyně přímo z Thajska – ZDE

● Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření – ZDE ● Kurzy vaření francouzské kuchyně – elitní šéfkuchař s mezinárodním certifikátem francouzské kuchyně ● Kurz vaření moderní a vysoké zážitkové gastronomie – nejnovější trendy – elitní šéfkuchař s medailemi ze světových soutěží ● „Chlebíček: Český vynález se 100 letou tradicí“ – studený raut a workshop přípravy variace chlebíčků ● Kurz vaření staročeské kuchyně ● Kurz vaření tyrolské, rakouské a prvorepublikové kuchyně ● Otvírání ústřic a sabráž šampaňského ● Kurz vaření masa – speciality hovězího masa kvalitní zn. Kobé

● Workshopy pro muže – ZDE

● Workshop pro ženy – ZDE ● Rožnění selete s rautem ● Česká zabíjačka – kompletní provedení ● Poskládej si svůj hamburger – workshop a catering ● Kurz vaření studené kuchyně a finger food – elitní šéfkuchař a mistr světa 2018, člen Národního týmu kuchařů ČR ● Kurz vaření až 25 světových kuchyní, sladké moučníky, cukroví, pralinky…aj. ● Kulinářský workshop – podle zadání zákazníka  ● Kurz vaření česká kuchyně – základy, tradiční a moderní pojetí ● Vinná degustace s regionálními sýry ● Mobilní kasino ● Teambuilding s gastro show – vaření v družstvech, týmy, nadřízení vs podřízení, česká kuchyně x italská kuchyně,

    vaření s mistry kuchaři a diváky – ZDE a další mistři kuchaři  

● Catering s live cooking mistrů kuchařů na různé světové kuchyně – ZDE. ●   Nebo si přejete kurz vaření jiných světových kuchyní?      Máme širokou nabídku světových kuchyní a certifikovaných kuchařů, kuchařů-      specialistů nebo rodilé kuchaře-cizince, kteří vám oblíbený druh      mezinárodní kuchyně připraví nebo naučí vařit. Stačí zadat poptávku a vybrat si

     z bohaté nabídky na portálu www.Kucharidodomu.cz .

KUCHAŘI DOMU PATŘÍ MEZI ŠPIČKY VE SVÉM OBORU! Provozujeme největší databázi www.KuchariDoDomu.cz elitních osobních kuchařů ČR, členů Národního týmu AKC ČR a mistrů světa 2018, mediálně známých kuchařů z TV, lektorů vaření, gastroporadců, osvědčených cateringových firem a stylových restaurací. K objednání na firemní, rodinné a společenské akce po celé ČR.

●   Hledáte jiné exkluzivní kulinářské služby a programy?

     Catering, kuchařská show, tematické večery, originální programy v ČR, elitní šéfkuchaři a TOP catering, VIP osobní      kuchaři, členové Národního týmu AKC ČR a mistři světa 2018 a zážitkové degustační menu, prohoštění pro VIP,      obchodní partnery, managery.      Zdravý catering bez lepku a cukru, food truck, televizní catering. Certifikovaní lektoři vaření.      TOP cateringové služby na recepce a bankety, diplomaty, vládní činitele, fine dining. Kurzy vaření      a workshopy, kuchaři-cizinci, vaření až 25 světových kuchyní. Kompletní event nebo festival. KUCHAŘI DO DOMU A FIREM – NEJVĚTŠÍ DODAVATEL KULINÁŘSKÝCH PROGRAMŮ, WORKSHOPŮ, SLUŽEB, ELITNÍCH ŠÉFKUCHAŘŮ, CATERINGŮ

●   Potřebujete kompletní akce? Produkci a natáčení? Spolupracujeme se známým producentem ČT, TV NOVA a      TV Prima.

     Eventy, teambuildingy, firemní akce, výročí firmy, recepce, bankety, festivaly, road show,      jubilea, svatby, promo akce, párty. TOP catering a pohoštění pro diplomaty, vládní a zhraniční klientelu.      Degustační večeře, zážitkové menu, fine food pro VIP, managery, obchodní přátele. Městské a lidové slavnosti, eventy      a festivaly na klíč, produkce a natáčení.

Zajistíme vhodné prostory restaurací v Praze, okolí Prahy, Ústí n. Labem, Liberce, Jihlavy, v Čechách a na Moravě na Vaši firemní akci, soukromou oslavu, svatbu, párty, teambuilding.  

Ubytování v hotelích, na zámku, penzionech na firemní školení se stravou a vybavenými školícími místnostmi. Se zahradou, u lesa, s wellness, golfem, tenisem, vnitřními a sportovními aktivitami.

Budete mít zájem:  Kontroly restaurací: už zase se bojuje o kompetence

Výhoda pro Vás! Obvykle se ve spolupráci s Kuchaři do domu neplatí za pronájem prostor nebo je poskytována sleva našimi dodavateli.

 

Vyberte si mistra kuchaře nebo catering v největším seznamu elitních šéfkuchařů –  KuchariDoDomu.cz. Kontaktujte nás!

Informace: Ivana Bachtíková, Email: [email protected], Tel.:+420 777 136 103, www.kucharidodomu.cz

ZADAT POPTÁVKU: ZDE 

Podělte se o své názory na tento článek.

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.  

čtěte více… Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více…

Šéfkuchaři nebo catering k objednání vaši svatbu do stodoly, na farmu, zámek, pronajatý statek, penzionu v čisté přírodě, na zahradu, chatu, do Vašeho domu. Na webu Kuchaři do domu.cz si vyberete a objednáte ověřené špičkové šéfkuchaře a kuchařské firmy.

čtěte více… Více z kategorie aktuality naleznete ZDE

Děkujeme, že ses zastavil/a

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Jestli chcete jednoduché pohoštění pro návštěvu, tento rychlý recept je pro vás jako stvořený. Kombinace ciabatty, rukoly a zkaramelizovaných hrušek je opravdu neskutečná dobrota.

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Když se řekne Španělsko, okamžitě se mi vybaví  tapas. Mám totiž moc ráda tento způsob stravování, když se všichni sejdete u stolu a každý si může vzít, na co má chuť. Jedná je o tzv. jednohubky. A čím jednodušší, tím oblíbenější. Mezi nejznámější patří například sýr manchego, kvalitní zelené a černé olivy, pražené mandle, pečenéPokračovat ve čtení

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

2 předvařené červené řepy 100 g lučiny 100 g měkkého kozího sýra několik lístků čerstvé bazalky himálajská sůl čerstvý pepř směs salátů balzamikový krém Červenou řepu si na mandolíně nakrájíme na velmi tenké plátky. V misce si smícháme lučinu s kozím sýrem, himalájskou solí a čerstvým pepřem. Čerstvou bazalku si najemno posekáme a přidáme ke směsi. VšePokračovat ve čtení

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Poslední dobou nejraději připravuji fingerfood. Udělám vždy několik druhů a návštěva si může ochutnat, na co má zrovna chuť. Jedná se o velmi jednoduchý recept, který máte připravený během deseti minut. 100 g filetu lososa 1/4 avokáda 1 šalotka 1 lžička kvalitní dijonské hořčice 1 lžička kaparů Několik kapek citronové šťávy Sůl Čerstvě namletý pepřPokračovat ve čtení

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Nejlepším způsobem, jak využít zbytky lososa, je lososový tatarák. Potěšíte jím nejen sebe, ale i nečekanou návštěvu ???? 200 g čerstvého lososa 1-2 malé šalotky 2 plody kapary Šťáva z citrónu 1 lžička dijonské hořčice Sůl Čerstvě namletý pepř 4 plátky toastového chleba Přepuštěné máslo 1) Lososa zbavíme kůže, nakrájíme na co nejjemnější kostičky a dámePokračovat ve čtení

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Jsou skvělé jak na grilu, tak zapečené v troubě. Místo cheddaru můžete použít svůj oblíbený sýr. Skvěle se do nich hodí například mozzarella. Tyto plněné žampiony můžete použít jako předkrm nebo jako jednohubky pro vaši návštěvu. 8 větších žampionů 10 dkg anglické slaniny 2 jarní cibulky 10 dkg cheddaru Přepuštěné máslo (ghí) Sůl, pepř Žampiony si oloupemePokračovat ve čtení

Uplynulé Akce › Kurzy

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Naučte se ovládat gril jako opravdový mistr! Naše venkovní kuchyně je nově vybavena dostatečným počtem špičkových grilů, a proto si každý z vás osahá přípravu grilovačky od A do Z.

Naučíte se nejen jak připravit jídla na všechny způsoby, ale také jak vybrat vhodný gril, na čem péct a proč nebo třeba jak nejideálněji gril rozpálit a jak čistit.

K tomu všemu vás čekají vymazlené recepty, se kterými budete hvězda každé domácí BBQ! Lektor: Jakub Kulhavý Menu: • Grilované kuřecí…

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Josef Maršálek Dort plný chutí, textur a třpytek, které společně vytvoří harmonický dekadentní zážitek hodící se pro všechny výjimečné příležitosti. Menu: Kakaový kávový korpus Želírované lesní ovoce s květinovým parfémem Čokoládový krém s tonka fazolí Balsamikový karamel Křupavá drobenka   Cena: 3 500,- Kč

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Martin Rada Ryby a mořské plody by měli být nedílnou součástí našich jídelníčků nejen o Vánocích. Na kurzu se naučíme, jak si je připravit tak, aby vám zachutnaly a mohli jste si je připravovat celý rok.

Náš specialista na ryby Martin vám poradí, jak správně rybu vybrat, jak poznat, že je čerstvá a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí.

Menu: • Carpaccio z lososa • Salát z grepu a rukoly • Slávky na asijský způsob • Pečené krevety • Zázvorová…

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Jiří Lhota Vietnamská kuchyně se u nás těší stále větší oblibě a její rozmanitou chuť vám přinášíme v tomto kurzu. Nejznámějšími pokrmy jsou polévka „pho“, různé druhy závitků, rýžových nudlí a nesmí chybět ani typická surovina – rybí omáčka. Menu: Kapří placičky, Polévka Pho Bo, Karamelizovaný bůček s rýží, Restované pho s krevetami a zeleninou   Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Ganga Rayamajhi Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga.

Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní.

Menu: • Pakora mix • Chicken palak • Chicken kadai • Tandoori chicken • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 1999,- Kč

Budete mít zájem:  Zánět Varlat Přírodní Léčba?

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: David Samek Připravili jsme si pro vás kurz přípravy kávy, kterým vás provede ostřílený barista a školitel David Samek. Kurz je vhodný jak pro amatéry, kteří mají kávu jako koníček, tak i pro profesionály z kavárenského prostředí.

Učit se budeme jak na pákovém, tak i na domácím kávovaru. Dále si ukážeme další techniky přípravy kávy. Poradíme nejen jak na výborné cappuccino, ale i jak nastavit kávovar, či jaký vybrat druh pro váš přistroj a mnoho dalšího.

Cena: 1 150,-…

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Petr Lambert Co se na kurzu naučíte: V úvodu kurzu probereme stručnou historii sushi, základy přípravy sushi, suroviny – jaké vybírat a kde nakupovat a zpracovávat, přípravu a zpracování ryb, přípravu rýže.

Prostor bude samosebou i pro vaše dotazy. Ve většině času vás potom čeká především praktické procvičování maki-zushi  (takzvaných rolovaných sushi).

Důraz je kladen na to, aby si účastník kurzu doopravdy dokázal sám připravit a zarolovat vlastní sushi.   Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Ganga Rayamajhi Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga.

Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní.

Menu: • Pakora mix • Chicken palak • Chicken kadai • Tandoori chicken • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Viktor Staněk Přinášíme vám zcela nový kurz zaměřený na takzvané „bowl food“. Tento pokrm má nesčetně variací a je současným gastronomickým hitem.

Menu: • Rajčatový salát, mozzarella, bazalkový olej, pomeranč, mandlové pyré • Risotto primavera, chřest, boby, hrách, šafrán, parmazán • Tuňákové ceviche, rýžové nudle, zelenina, meloun • Perlička na tymiánu a citronu, restované houby, krémová polenta  • Hovězí svíčková, domácí hranolky, bernská omáčka Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Zdarma

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Jakub Kulhavý Na kurzu se naučíme, jak zpracovat celé kuře a jak jeho jednotlivé části v kuchyni beze zbytku využít. Menu: • Drůbeží vývar – základ, • Kuřecí stehno plněné houbami s máslovo-bramborovou kaší, • Kuřecí supréme s restovanou zeleninou a salátovými listy, • Kuřecí kroketa na šafránovém risottu s pečenými cherry rajčaty.   Cena: 1 999,- Kč

Zobrazit více »

kurz vaření Finger Food – Národní zemědělské muzeum, s. p. o

Termín konání: 27. 11. 2019, 17:00–21:00

Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood

Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Cena: 2200 Kč 

Naučíte se:

  • Fermentovaná ředkvička s vykapaným jogurtem

Zeleninu zavakuujeme spolu s 2% soli a necháme při pokojové teplotě 5 dní. Poté zeleninu omyjeme a používáme. Dále uchováváme v lednici.

Jogurt vložíme do pleny a zavěsíme na cca 3 hodiny v pokojové teplotě vykapat.

  • Marinovaný pstruh s jablkem a koprovým olejem

Pstruha očistíme a vložíme do marinády ze soli, cukru, hřebíčku a nového koření. Marinujeme nejméně 6 hodin. Poté krájíme a podáváme s koprovým olejem a jablkem.

  • Sušená vepřová panenka s vakuovaným melounem

Panenku očistíme vložíme do marinády z cukru, kakaa a hrubozrné soli, po týdnu krájíme na tenké plátky a doplníme o meloun vakuovaný s marinádou z limetek a cukru.

  • Pěna ze pstruha s kaviárem

Torza ze pstruha uvaříme, přidáme bílé víno, smetanu a dochutíme solí a pepřem, přidáme želatinu, vychladíme, naporcujeme a podáváme s kaviárem.

  • Bramborová placka z fermentovaných brambor

Brambory uvaříme, přidáme hladkou mouku a dávkujeme na pečící papír, opékáme z obou stran. Zdobíme vykapaným jogurtem a sušenými žloutky. Sušené žloutky sušíme 24h v soli, poté omyjeme.

  • Sušená hruška s hašlerkovým prachem

Hrušku očistíme, usušíme v konvektomatu nebo sušičce, poté marinujeme v medovině. Zdobíme hašlerkovým prachem.

  • Pěna z foie gras s jablky a grep

Foie gras očistíme, zarestujeme spolu s cukrem a zalijeme smetanou. Promixujeme a vložíme do šlehačkové lahve. Jablka zkaramelizujeme a zdobíme pěnu spolu s grepem.

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na [email protected].

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Kurzy vaření část 2. zpět

Světové speciality Vybrali jsme pro Vás to nejlepší, ze světových kuchyní. Podíváme se do Francie, Itálie, Číny a také do Ruska. Podřídíme si na 4 hodinky půlku světa a necháme se unášet recepty těchto skvělých kuchyní. Budeme připravovat z každé země ty nejchutnější a nejznámější specialitky. Těšte se, my se na Vás taky těšíme.

Vánoční pečeníZima, sníh, vánoce a pohoda, tak to je oč tu běží Vánoční a pohodové pečení! Je čas si procvičit základní a taky zapomenuté recepty na přípravu vánočních dobrot.

 Ukážeme si jak se zadělávají těsta na vánočky, jak se pletou a také si ukážeme, jaké můžeme udělat obměny za klasické používané ingredience. Zkusíme si připravit pravou nefalšovanou štolu s marcipánem a biskupský chlebíček plný kandovaného ovoce a čokolády.

Uděláme si babiččiny Florentýnky a jako bonbónek na konec si připravíme domácí vaječný koňak.

Budete mít zájem:  Léky Na Bolest Kloubů Pro Psa?

Thajská kuchyně Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená. Používání kvalitních a autentických surovin je základem pro dobrou a chutnou Thajskou kuchyň.

Thajská kuchyně může a nemusí být jenom o tom, že vše pekelně pálí a jde i o to jak sladit veškeré netradiční suroviny tak, abychom měli pokrm, který nám bude chutnat. My si uvaříme silnou ostrou polévku s kokosovým mlékem, zeleninou, nudlemi a masem.

Ukážeme si grilované nudle s krevetami,chilli a koriandrem, jemné hovězí teriyaky a banánové lívance s palmovým cukrem.

Mikulášské vaření Mikulášské vaření pro malé šéfkuchaře. Pekelná kuchyně je stejně zajímavé jako kuchyně nebeská. Z pekla je třeba ohnivý guláš nebo plněné rohy a z nebe je pečený beránek nebo sněhové kuličky.

My si ale ukážeme něco jiného.

My si uděláme andělskou vánočku s rozinkami, mandlemi a ořechy dále ještě rolované kolečka s kokosem a čokoládou a z pekla si vytvoříme pekelný pudink s lentilkami a šlehačkou:) Tak hurá do pekelných ohňů a nebeských výšin!!!

Zvěřinové dobroty Zvěřina je prostě zvěřina. Není ničím jiným nahraditelná a má své specifika. Pracovat se zvěřinou je radost o kterou se s Vámi rádi podělíme. Ukážeme Vám, jak se zvěřina rozděluje, jaké části jsou vhodné na hotovky a jaké na minutky. Zvěřina je divočina a my Vás naučíme chodit v divočině jako nikdo jiný! Hurá do lesů, luk a hájů.

Paštiky Paštiky, teriny, paté to jsou pokrmy, které mají svojí zvláštnost, chuť i barvu. Můžou být ze zeleniny, masa, vajec, zvěřiny, hub i dalších surovin. Náš kurz se bude tentokrát zabývat přípravou masových paštik a terin. Naučíme se zacházet s kořením a hustotou směsí, tepelnou i netepelnou úpravou a prezentací těchto pokrmů na talíře nebo jako finger food.

Shrekovo vaření Malý šéfkuchař se opět vrací, tentokrát z cest drsného západu plných dostavníků, lupičů a oslů. Menu, které budeme připravovat je pro silné muže a statné ženy.

Čekají nás lahůdky z bažiny a lesa. Třeba taková pečená rybička z rybníka kde žije Shrek, nebo kynuté bochánky s bylinkami to bude něco:). A maliny si uděláme s plackami, které miloval oslík.

Už se na vás moc těšíme.

Pohádkové vaření pro děti Skvělé vaření pro naše malé šéfkuchaře z pohádkového lesa. Budeme vařit samé delikatesky z mechu a kapradí, recepty od čarodějnic a čertů a možná, že si upečeme i trochu nebeského koláče. To vše budeme připravovat na našem kurzu vaření pod názvem Pohádkové vaření!!

Léto v ohni Jak udělat perfektní letní čerstvý salát? Jak připravit maso na gril a jaké maso použít, aby bylo jako dort? A nakonec jak maso namarinovat a naložit k přípravě na gril, oheň nebo rožeň? To vše si odnesete z našeho nového kurzu Léto v ohni.

Sladké pomyšlení Dezerty, marcipán, pudinky a nákypy – to jsou sladké dobroty, které se u nás naučíte a budete s nimi překvapovat své milé doma. Sladkého není nikdy dost a tak vzhůru do světa medu, vanilky a laskomin, které v cukrařině nesmí chybět. Ukážeme si, jak připravit kvalitní karamel, lahodné muffiny nebo obyčejnou bábovku s tvarohem a rozinkami.

Safari kuchyně Afrika – exotické steaky a hady, které nikde jinde neseženete, Vás my naučíme připravovat. Je to maso plné džungle, divočiny, stepí a savan. Maso voňavé, maso divoké, ale my ho zkrotíme plným a kulatým vínem, skvělými přílohami, které budou připraveny podle tamních receptů.

Čekají nás steaky z klokana, pštrosa, kudu a překvapení večera bude Python (Hroznýš Královský). Exotika v každém soustu. Je to kurz, který Vás zaujme nejen steaky, ale i hudbou a vínem.

Jako sladká tečka bude specialita z Keňi, a tak věřím, že večer bude povedený, pohodový a plný očekávání,  zda po Vás neskočí šelma.

Tapas (malé chuťovky) To vás bude bavit!!! Budete umět rychlovky, které jsou velmi populární a efektivní pro případ, že Vás navštíví kamarád, přítel nebo snad milenka a Vy doma máte jen pár ingrediencí po ruce a nevíte, co z toho vykouzlit.

A my Vám právě poradíme, ukážeme a pomůžeme skloubit tyto suroviny dohromady. Ukážeme si, jak na to po chuťové a vizuální stránce. Zapojíme do toho trochu fantazie, trochu netradiční skloubení surovin a vznikne nám neopakovatelný zážitek.

Tapas může být  v teplém stavu, takže si vyzkoušíme pár teplých mini předkrmů jak ze zeleniny, tak z masa i ovoce a studené nás taky neminou a to v široké škále možností.

Francouzská kuchyně Francouzská kuchyně je pestrá, fajnová a velice kreativní. Můžete kouzlit od začátku až do konce a stále je co poznávat a co vařit a pořád není konec.

Můžeme pracovat se zeleninou, zvěřinou, sýry, vínem, drůbežím masem a dalšími skvělými ingrediencemi. My si ukážeme něco z klasické francouzské kuchyně. Upečeme si kachní prsíčka plněná bylinkovou ricottou a kapkami červeného vína.

Uvaříme si také základ francouzské kuchyně francouzskou cibulačku zapečenou sýrem a připravíme krále koláčů a to sýrový s jablky.

Italská kuchyně Italská kuchyně to jsou těstoviny, rajčata, olivy, mušle, pizza, ryby a spousta dalších dobrot. Italská kuchyně je lehká, stravitelná a plná chutí a barev. Z některých pokrmů je cítit moře, z jiných zase spoustu bylinek nebo máte plnou kuchyň od mouky z kvalitní přípravy těstovin.

Náš kurz bude ve znamení a spojení celé této škály surovin. Uděláme si vlastní těstoviny, připravíme si čerstvou rybu a použijeme hromadu bylinek a ještě si připravíme klasický italský dezert. Dýchne na Vás kus Itálie se vším všudy. Polknete doušky italského vína a bude Vám dobře.

A pro toto Vás zvu na kurz vaření křížem krážem po slunné Itálii.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Adblock
detector