Kde najdete kurzy vaření, workshopy, kulinářské teambuildingy na eventy a firemní akce? Na portálu Kuchaři do domu. KUCHAŘI DO DOMU A FIREM – největší dodavatel kulinářských programů, workshopů, elitních kuchařů a cateringu.
Kurzy probíhají přímo u zákazníka nebo moderních gastro studiích v ČR – Praha, Plzeň, Nové Strašecí, Ústí nad Labem
Dále workshopy probíhají v našich partnerských restauracích, penzionech v čisté přírodě, hotelích, letní grilování v zahradních restauracích, na zámcích.
● Novinka! Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu – ZDE
● Novinka! Online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně – ZDE – s certifikovaným šéfkuchařem na thajskou kuchyni ● Zábavná „Škola čepování piva“ a párování piva s jídlem ● Kurzy vaření s pivem – vyškolení mistři kuchaři na degustaci piva z pivovaru ● Kurz zdravé výživy – ukázkový kurz s degustací nebo účastí zákazníků, mistr kuchař-specialista připravuje jídelníčky pro sportovce ● Akademie grilování – ukázkový kurz grilování s rautem a degustací – steaky, různá masa, zelenina, sýry, nakládání, grilovací směsi a omáčky
● Kurz vaření zvěřiny – elitní šéfkuchař na zvěřinu, paštiky – vaří pro Lesní oboru Lány, připravuje rauty pro vládní a zahraniční klientelu – ZDE
● Teambuilding v řeznictví s bistrem a výčepem – Praha. Novinka! Moderní nové řeznictví s bistrem. Workshop přípravy čerstvých šťavnatých steaků, paštiky, škola čepování piva a další. Elitní sympatický šéfkuchař a gastromanager. ● Kurz vaření ryby, mořské plody a korýši – elitní šéfkuchař a špička v oboru ● Kurz vaření asijské kuchyně – vietnamské, čínské kuchyně – elitní šéfkuchař ● Kurz vaření italské kuchyně – pravý italský šéfkuchař ● Kurz vaření kolumbijské kuchyně – rodilá autentická Kolumbijka –
● Kurz vaření barevného sushi – Novinka! Tři barvy rýže (červená-řepová, žlutá-kari, bílá), veganské zeleninové varianty – ZDE
● Kurz vaření tradičního sushi – elitní šéfkuchař s certifikátem z Japonska, má zkoušku na přípravu ryby FUGU – smrtelně jedovaté ryby
● Kurz vaření thajské kuchyně – mistr kuchař s certifikátem thajské kuchyně přímo z Thajska – ZDE
● Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření – ZDE ● Kurzy vaření francouzské kuchyně – elitní šéfkuchař s mezinárodním certifikátem francouzské kuchyně ● Kurz vaření moderní a vysoké zážitkové gastronomie – nejnovější trendy – elitní šéfkuchař s medailemi ze světových soutěží ● „Chlebíček: Český vynález se 100 letou tradicí“ – studený raut a workshop přípravy variace chlebíčků ● Kurz vaření staročeské kuchyně ● Kurz vaření tyrolské, rakouské a prvorepublikové kuchyně ● Otvírání ústřic a sabráž šampaňského ● Kurz vaření masa – speciality hovězího masa kvalitní zn. Kobé
● Workshopy pro muže – ZDE
● Workshop pro ženy – ZDE ● Rožnění selete s rautem ● Česká zabíjačka – kompletní provedení ● Poskládej si svůj hamburger – workshop a catering ● Kurz vaření studené kuchyně a finger food – elitní šéfkuchař a mistr světa 2018, člen Národního týmu kuchařů ČR ● Kurz vaření až 25 světových kuchyní, sladké moučníky, cukroví, pralinky…aj. ● Kulinářský workshop – podle zadání zákazníka ● Kurz vaření česká kuchyně – základy, tradiční a moderní pojetí ● Vinná degustace s regionálními sýry ● Mobilní kasino ● Teambuilding s gastro show – vaření v družstvech, týmy, nadřízení vs podřízení, česká kuchyně x italská kuchyně,
vaření s mistry kuchaři a diváky – ZDE a další mistři kuchaři
● Catering s live cooking mistrů kuchařů na různé světové kuchyně – ZDE. ● Nebo si přejete kurz vaření jiných světových kuchyní? Máme širokou nabídku světových kuchyní a certifikovaných kuchařů, kuchařů- specialistů nebo rodilé kuchaře-cizince, kteří vám oblíbený druh mezinárodní kuchyně připraví nebo naučí vařit. Stačí zadat poptávku a vybrat si
z bohaté nabídky na portálu www.Kucharidodomu.cz .
KUCHAŘI DOMU PATŘÍ MEZI ŠPIČKY VE SVÉM OBORU! Provozujeme největší databázi www.KuchariDoDomu.cz elitních osobních kuchařů ČR, členů Národního týmu AKC ČR a mistrů světa 2018, mediálně známých kuchařů z TV, lektorů vaření, gastroporadců, osvědčených cateringových firem a stylových restaurací. K objednání na firemní, rodinné a společenské akce po celé ČR.
● Hledáte jiné exkluzivní kulinářské služby a programy?
Catering, kuchařská show, tematické večery, originální programy v ČR, elitní šéfkuchaři a TOP catering, VIP osobní kuchaři, členové Národního týmu AKC ČR a mistři světa 2018 a zážitkové degustační menu, prohoštění pro VIP, obchodní partnery, managery. Zdravý catering bez lepku a cukru, food truck, televizní catering. Certifikovaní lektoři vaření. TOP cateringové služby na recepce a bankety, diplomaty, vládní činitele, fine dining. Kurzy vaření a workshopy, kuchaři-cizinci, vaření až 25 světových kuchyní. Kompletní event nebo festival. KUCHAŘI DO DOMU A FIREM – NEJVĚTŠÍ DODAVATEL KULINÁŘSKÝCH PROGRAMŮ, WORKSHOPŮ, SLUŽEB, ELITNÍCH ŠÉFKUCHAŘŮ, CATERINGŮ
● Potřebujete kompletní akce? Produkci a natáčení? Spolupracujeme se známým producentem ČT, TV NOVA a TV Prima.
Eventy, teambuildingy, firemní akce, výročí firmy, recepce, bankety, festivaly, road show, jubilea, svatby, promo akce, párty. TOP catering a pohoštění pro diplomaty, vládní a zhraniční klientelu. Degustační večeře, zážitkové menu, fine food pro VIP, managery, obchodní přátele. Městské a lidové slavnosti, eventy a festivaly na klíč, produkce a natáčení.
Zajistíme vhodné prostory restaurací v Praze, okolí Prahy, Ústí n. Labem, Liberce, Jihlavy, v Čechách a na Moravě na Vaši firemní akci, soukromou oslavu, svatbu, párty, teambuilding.
Ubytování v hotelích, na zámku, penzionech na firemní školení se stravou a vybavenými školícími místnostmi. Se zahradou, u lesa, s wellness, golfem, tenisem, vnitřními a sportovními aktivitami.
Výhoda pro Vás! Obvykle se ve spolupráci s Kuchaři do domu neplatí za pronájem prostor nebo je poskytována sleva našimi dodavateli.
Vyberte si mistra kuchaře nebo catering v největším seznamu elitních šéfkuchařů – KuchariDoDomu.cz. Kontaktujte nás!
Informace: Ivana Bachtíková, Email: [email protected], Tel.:+420 777 136 103, www.kucharidodomu.cz
ZADAT POPTÁVKU: ZDE
Podělte se o své názory na tento článek.
Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
čtěte více…
Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.
čtěte více…
Šéfkuchaři nebo catering k objednání vaši svatbu do stodoly, na farmu, zámek, pronajatý statek, penzionu v čisté přírodě, na zahradu, chatu, do Vašeho domu. Na webu Kuchaři do domu.cz si vyberete a objednáte ověřené špičkové šéfkuchaře a kuchařské firmy.
čtěte více… Více z kategorie aktuality naleznete ZDE
Děkujeme, že ses zastavil/a
Jestli chcete jednoduché pohoštění pro návštěvu, tento rychlý recept je pro vás jako stvořený. Kombinace ciabatty, rukoly a zkaramelizovaných hrušek je opravdu neskutečná dobrota.
Když se řekne Španělsko, okamžitě se mi vybaví tapas. Mám totiž moc ráda tento způsob stravování, když se všichni sejdete u stolu a každý si může vzít, na co má chuť. Jedná je o tzv. jednohubky. A čím jednodušší, tím oblíbenější. Mezi nejznámější patří například sýr manchego, kvalitní zelené a černé olivy, pražené mandle, pečenéPokračovat ve čtení
2 předvařené červené řepy 100 g lučiny 100 g měkkého kozího sýra několik lístků čerstvé bazalky himálajská sůl čerstvý pepř směs salátů balzamikový krém Červenou řepu si na mandolíně nakrájíme na velmi tenké plátky. V misce si smícháme lučinu s kozím sýrem, himalájskou solí a čerstvým pepřem. Čerstvou bazalku si najemno posekáme a přidáme ke směsi. VšePokračovat ve čtení
Poslední dobou nejraději připravuji fingerfood. Udělám vždy několik druhů a návštěva si může ochutnat, na co má zrovna chuť. Jedná se o velmi jednoduchý recept, který máte připravený během deseti minut. 100 g filetu lososa 1/4 avokáda 1 šalotka 1 lžička kvalitní dijonské hořčice 1 lžička kaparů Několik kapek citronové šťávy Sůl Čerstvě namletý pepřPokračovat ve čtení
Nejlepším způsobem, jak využít zbytky lososa, je lososový tatarák. Potěšíte jím nejen sebe, ale i nečekanou návštěvu ???? 200 g čerstvého lososa 1-2 malé šalotky 2 plody kapary Šťáva z citrónu 1 lžička dijonské hořčice Sůl Čerstvě namletý pepř 4 plátky toastového chleba Přepuštěné máslo 1) Lososa zbavíme kůže, nakrájíme na co nejjemnější kostičky a dámePokračovat ve čtení
Jsou skvělé jak na grilu, tak zapečené v troubě. Místo cheddaru můžete použít svůj oblíbený sýr. Skvěle se do nich hodí například mozzarella. Tyto plněné žampiony můžete použít jako předkrm nebo jako jednohubky pro vaši návštěvu. 8 větších žampionů 10 dkg anglické slaniny 2 jarní cibulky 10 dkg cheddaru Přepuštěné máslo (ghí) Sůl, pepř Žampiony si oloupemePokračovat ve čtení
Uplynulé Akce › Kurzy
Zdarma
Naučte se ovládat gril jako opravdový mistr! Naše venkovní kuchyně je nově vybavena dostatečným počtem špičkových grilů, a proto si každý z vás osahá přípravu grilovačky od A do Z.
Naučíte se nejen jak připravit jídla na všechny způsoby, ale také jak vybrat vhodný gril, na čem péct a proč nebo třeba jak nejideálněji gril rozpálit a jak čistit.
K tomu všemu vás čekají vymazlené recepty, se kterými budete hvězda každé domácí BBQ! Lektor: Jakub Kulhavý Menu: • Grilované kuřecí…
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Josef Maršálek Dort plný chutí, textur a třpytek, které společně vytvoří harmonický dekadentní zážitek hodící se pro všechny výjimečné příležitosti. Menu: Kakaový kávový korpus Želírované lesní ovoce s květinovým parfémem Čokoládový krém s tonka fazolí Balsamikový karamel Křupavá drobenka Cena: 3 500,- Kč
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Martin Rada Ryby a mořské plody by měli být nedílnou součástí našich jídelníčků nejen o Vánocích. Na kurzu se naučíme, jak si je připravit tak, aby vám zachutnaly a mohli jste si je připravovat celý rok.
Náš specialista na ryby Martin vám poradí, jak správně rybu vybrat, jak poznat, že je čerstvá a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí.
Menu: • Carpaccio z lososa • Salát z grepu a rukoly • Slávky na asijský způsob • Pečené krevety • Zázvorová…
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Jiří Lhota Vietnamská kuchyně se u nás těší stále větší oblibě a její rozmanitou chuť vám přinášíme v tomto kurzu. Nejznámějšími pokrmy jsou polévka „pho“, různé druhy závitků, rýžových nudlí a nesmí chybět ani typická surovina – rybí omáčka. Menu: Kapří placičky, Polévka Pho Bo, Karamelizovaný bůček s rýží, Restované pho s krevetami a zeleninou Cena: 1999,- Kč
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Ganga Rayamajhi Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga.
Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní.
Menu: • Pakora mix • Chicken palak • Chicken kadai • Tandoori chicken • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 1999,- Kč
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: David Samek Připravili jsme si pro vás kurz přípravy kávy, kterým vás provede ostřílený barista a školitel David Samek. Kurz je vhodný jak pro amatéry, kteří mají kávu jako koníček, tak i pro profesionály z kavárenského prostředí.
Učit se budeme jak na pákovém, tak i na domácím kávovaru. Dále si ukážeme další techniky přípravy kávy. Poradíme nejen jak na výborné cappuccino, ale i jak nastavit kávovar, či jaký vybrat druh pro váš přistroj a mnoho dalšího.
Cena: 1 150,-…
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Petr Lambert Co se na kurzu naučíte: V úvodu kurzu probereme stručnou historii sushi, základy přípravy sushi, suroviny – jaké vybírat a kde nakupovat a zpracovávat, přípravu a zpracování ryb, přípravu rýže.
Prostor bude samosebou i pro vaše dotazy. Ve většině času vás potom čeká především praktické procvičování maki-zushi (takzvaných rolovaných sushi).
Důraz je kladen na to, aby si účastník kurzu doopravdy dokázal sám připravit a zarolovat vlastní sushi. Cena: 1999,- Kč
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Ganga Rayamajhi Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga.
Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní.
Menu: • Pakora mix • Chicken palak • Chicken kadai • Tandoori chicken • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 1999,- Kč
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Viktor Staněk Přinášíme vám zcela nový kurz zaměřený na takzvané „bowl food“. Tento pokrm má nesčetně variací a je současným gastronomickým hitem.
Menu: • Rajčatový salát, mozzarella, bazalkový olej, pomeranč, mandlové pyré • Risotto primavera, chřest, boby, hrách, šafrán, parmazán • Tuňákové ceviche, rýžové nudle, zelenina, meloun • Perlička na tymiánu a citronu, restované houby, krémová polenta • Hovězí svíčková, domácí hranolky, bernská omáčka Cena: 1999,- Kč
Zobrazit více »
Zdarma
Lektor: Jakub Kulhavý Na kurzu se naučíme, jak zpracovat celé kuře a jak jeho jednotlivé části v kuchyni beze zbytku využít. Menu: • Drůbeží vývar – základ, • Kuřecí stehno plněné houbami s máslovo-bramborovou kaší, • Kuřecí supréme s restovanou zeleninou a salátovými listy, • Kuřecí kroketa na šafránovém risottu s pečenými cherry rajčaty. Cena: 1 999,- Kč
Zobrazit více »
kurz vaření Finger Food – Národní zemědělské muzeum, s. p. o
Termín konání: 27. 11. 2019, 17:00–21:00
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.
Cena: 2200 Kč
Naučíte se:
- Fermentovaná ředkvička s vykapaným jogurtem
Zeleninu zavakuujeme spolu s 2% soli a necháme při pokojové teplotě 5 dní. Poté zeleninu omyjeme a používáme. Dále uchováváme v lednici.
Jogurt vložíme do pleny a zavěsíme na cca 3 hodiny v pokojové teplotě vykapat.
- Marinovaný pstruh s jablkem a koprovým olejem
Pstruha očistíme a vložíme do marinády ze soli, cukru, hřebíčku a nového koření. Marinujeme nejméně 6 hodin. Poté krájíme a podáváme s koprovým olejem a jablkem.
- Sušená vepřová panenka s vakuovaným melounem
Panenku očistíme vložíme do marinády z cukru, kakaa a hrubozrné soli, po týdnu krájíme na tenké plátky a doplníme o meloun vakuovaný s marinádou z limetek a cukru.
- Pěna ze pstruha s kaviárem
Torza ze pstruha uvaříme, přidáme bílé víno, smetanu a dochutíme solí a pepřem, přidáme želatinu, vychladíme, naporcujeme a podáváme s kaviárem.
- Bramborová placka z fermentovaných brambor
Brambory uvaříme, přidáme hladkou mouku a dávkujeme na pečící papír, opékáme z obou stran. Zdobíme vykapaným jogurtem a sušenými žloutky. Sušené žloutky sušíme 24h v soli, poté omyjeme.
- Sušená hruška s hašlerkovým prachem
Hrušku očistíme, usušíme v konvektomatu nebo sušičce, poté marinujeme v medovině. Zdobíme hašlerkovým prachem.
- Pěna z foie gras s jablky a grep
Foie gras očistíme, zarestujeme spolu s cukrem a zalijeme smetanou. Promixujeme a vložíme do šlehačkové lahve. Jablka zkaramelizujeme a zdobíme pěnu spolu s grepem.
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na [email protected].
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu
Kurzy vaření část 2. zpět
Světové speciality Vybrali jsme pro Vás to nejlepší, ze světových kuchyní. Podíváme se do Francie, Itálie, Číny a také do Ruska. Podřídíme si na 4 hodinky půlku světa a necháme se unášet recepty těchto skvělých kuchyní. Budeme připravovat z každé země ty nejchutnější a nejznámější specialitky. Těšte se, my se na Vás taky těšíme.
Vánoční pečeníZima, sníh, vánoce a pohoda, tak to je oč tu běží Vánoční a pohodové pečení! Je čas si procvičit základní a taky zapomenuté recepty na přípravu vánočních dobrot.
Ukážeme si jak se zadělávají těsta na vánočky, jak se pletou a také si ukážeme, jaké můžeme udělat obměny za klasické používané ingredience. Zkusíme si připravit pravou nefalšovanou štolu s marcipánem a biskupský chlebíček plný kandovaného ovoce a čokolády.
Uděláme si babiččiny Florentýnky a jako bonbónek na konec si připravíme domácí vaječný koňak.
Thajská kuchyně Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená. Používání kvalitních a autentických surovin je základem pro dobrou a chutnou Thajskou kuchyň.
Thajská kuchyně může a nemusí být jenom o tom, že vše pekelně pálí a jde i o to jak sladit veškeré netradiční suroviny tak, abychom měli pokrm, který nám bude chutnat. My si uvaříme silnou ostrou polévku s kokosovým mlékem, zeleninou, nudlemi a masem.
Ukážeme si grilované nudle s krevetami,chilli a koriandrem, jemné hovězí teriyaky a banánové lívance s palmovým cukrem.
Mikulášské vaření Mikulášské vaření pro malé šéfkuchaře. Pekelná kuchyně je stejně zajímavé jako kuchyně nebeská. Z pekla je třeba ohnivý guláš nebo plněné rohy a z nebe je pečený beránek nebo sněhové kuličky.
My si ale ukážeme něco jiného.
My si uděláme andělskou vánočku s rozinkami, mandlemi a ořechy dále ještě rolované kolečka s kokosem a čokoládou a z pekla si vytvoříme pekelný pudink s lentilkami a šlehačkou:) Tak hurá do pekelných ohňů a nebeských výšin!!!
Zvěřinové dobroty Zvěřina je prostě zvěřina. Není ničím jiným nahraditelná a má své specifika. Pracovat se zvěřinou je radost o kterou se s Vámi rádi podělíme. Ukážeme Vám, jak se zvěřina rozděluje, jaké části jsou vhodné na hotovky a jaké na minutky. Zvěřina je divočina a my Vás naučíme chodit v divočině jako nikdo jiný! Hurá do lesů, luk a hájů.
Paštiky Paštiky, teriny, paté to jsou pokrmy, které mají svojí zvláštnost, chuť i barvu. Můžou být ze zeleniny, masa, vajec, zvěřiny, hub i dalších surovin. Náš kurz se bude tentokrát zabývat přípravou masových paštik a terin. Naučíme se zacházet s kořením a hustotou směsí, tepelnou i netepelnou úpravou a prezentací těchto pokrmů na talíře nebo jako finger food.
Shrekovo vaření Malý šéfkuchař se opět vrací, tentokrát z cest drsného západu plných dostavníků, lupičů a oslů. Menu, které budeme připravovat je pro silné muže a statné ženy.
Čekají nás lahůdky z bažiny a lesa. Třeba taková pečená rybička z rybníka kde žije Shrek, nebo kynuté bochánky s bylinkami to bude něco:). A maliny si uděláme s plackami, které miloval oslík.
Už se na vás moc těšíme.
Pohádkové vaření pro děti Skvělé vaření pro naše malé šéfkuchaře z pohádkového lesa. Budeme vařit samé delikatesky z mechu a kapradí, recepty od čarodějnic a čertů a možná, že si upečeme i trochu nebeského koláče. To vše budeme připravovat na našem kurzu vaření pod názvem Pohádkové vaření!!
Léto v ohni Jak udělat perfektní letní čerstvý salát? Jak připravit maso na gril a jaké maso použít, aby bylo jako dort? A nakonec jak maso namarinovat a naložit k přípravě na gril, oheň nebo rožeň? To vše si odnesete z našeho nového kurzu Léto v ohni.
Sladké pomyšlení Dezerty, marcipán, pudinky a nákypy – to jsou sladké dobroty, které se u nás naučíte a budete s nimi překvapovat své milé doma. Sladkého není nikdy dost a tak vzhůru do světa medu, vanilky a laskomin, které v cukrařině nesmí chybět. Ukážeme si, jak připravit kvalitní karamel, lahodné muffiny nebo obyčejnou bábovku s tvarohem a rozinkami.
Safari kuchyně Afrika – exotické steaky a hady, které nikde jinde neseženete, Vás my naučíme připravovat. Je to maso plné džungle, divočiny, stepí a savan. Maso voňavé, maso divoké, ale my ho zkrotíme plným a kulatým vínem, skvělými přílohami, které budou připraveny podle tamních receptů.
Čekají nás steaky z klokana, pštrosa, kudu a překvapení večera bude Python (Hroznýš Královský). Exotika v každém soustu. Je to kurz, který Vás zaujme nejen steaky, ale i hudbou a vínem.
Jako sladká tečka bude specialita z Keňi, a tak věřím, že večer bude povedený, pohodový a plný očekávání, zda po Vás neskočí šelma.
Tapas (malé chuťovky) To vás bude bavit!!! Budete umět rychlovky, které jsou velmi populární a efektivní pro případ, že Vás navštíví kamarád, přítel nebo snad milenka a Vy doma máte jen pár ingrediencí po ruce a nevíte, co z toho vykouzlit.
A my Vám právě poradíme, ukážeme a pomůžeme skloubit tyto suroviny dohromady. Ukážeme si, jak na to po chuťové a vizuální stránce. Zapojíme do toho trochu fantazie, trochu netradiční skloubení surovin a vznikne nám neopakovatelný zážitek.
Tapas může být v teplém stavu, takže si vyzkoušíme pár teplých mini předkrmů jak ze zeleniny, tak z masa i ovoce a studené nás taky neminou a to v široké škále možností.
Francouzská kuchyně Francouzská kuchyně je pestrá, fajnová a velice kreativní. Můžete kouzlit od začátku až do konce a stále je co poznávat a co vařit a pořád není konec.
Můžeme pracovat se zeleninou, zvěřinou, sýry, vínem, drůbežím masem a dalšími skvělými ingrediencemi. My si ukážeme něco z klasické francouzské kuchyně. Upečeme si kachní prsíčka plněná bylinkovou ricottou a kapkami červeného vína.
Uvaříme si také základ francouzské kuchyně francouzskou cibulačku zapečenou sýrem a připravíme krále koláčů a to sýrový s jablky.
Italská kuchyně Italská kuchyně to jsou těstoviny, rajčata, olivy, mušle, pizza, ryby a spousta dalších dobrot. Italská kuchyně je lehká, stravitelná a plná chutí a barev. Z některých pokrmů je cítit moře, z jiných zase spoustu bylinek nebo máte plnou kuchyň od mouky z kvalitní přípravy těstovin.
Náš kurz bude ve znamení a spojení celé této škály surovin. Uděláme si vlastní těstoviny, připravíme si čerstvou rybu a použijeme hromadu bylinek a ještě si připravíme klasický italský dezert. Dýchne na Vás kus Itálie se vším všudy. Polknete doušky italského vína a bude Vám dobře.
A pro toto Vás zvu na kurz vaření křížem krážem po slunné Itálii.