Sušené Hovězí Maso Zdraví?

Sušené maso je bohatým zdrojem kvalitních bílkovin a má nízký obsah tuku a sacharidů. Je tedy velmi vhodné nejen do jídelníčku fyzicky aktivních osob, ale i jako součást redukčního režimu. Ve 100 g sušeného masa je obsaženo 50 g bílkovin, v sušeném tuňákovi dokonce 73 g bílkovin a obsah tuku se pohybuje okolo 4 g.
Pokud se sušené maso správně připraví, můžeme se bavit o zdravé potravině. Hovězí, vepřové i krůtí jerky je tak skvělým zdrojem bílkovin, vitamínů a zdravých tuků. Při nejlepším je i úplně bez lepku! Kolik jerky můžu sníst? Nic se nemá přehánět. Kvalitní jerky sice našemu zdraví prospívá, ale všeho moc škodí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Adblock
detector