Nový farmářský trh – s pivem a zabijačkou

DNES MÁME OTEVŘENO 01.04.2021

Ve čtvrtek 1. dubna máme výjimečně otevřené výdejní okénko od 12 do 20 hodin. A není to apríl! 🙂

Změny otevírací doby 17.12.2020

Již ne s takovou radostí oznamujeme, že od zítra bude restaurace opět uzavřena, ale výdejní okénko samozřejmě v provozu zůstane ve vánoční a poté v běžné otevírací době. S radostí oznamujeme, že je restaurace znovu otevřená.

Okolo Vánoc bude platit následující otevírací doba: Po 21.12. 12:00 – 20:00 Út 22.12. 12:00 – 20:00 St 23.12. 12:00 – 20:00 24.12 – 28.12. zavřeno Út 29.12. 12:00 – 20:00 St 30.12. 12:00 – 20:00 31.12. – 1.1. 2021 zavřeno So 2.1.

12:00 – 20:00

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme příjemné prožití vánočních svátků… a hlavně hodně zdraví!

Z důvodu vládních nařízení se restaurace uzavírá, ale prodej piva v PET nebo skleněných lahvích s sebou bude probíhat dále – ve výdejním okénku v běžné otevírací době.

Děkujeme za pochopení a přejeme hodně zdraví

Od 1. září dochází ke změně otevírací doby: Út, St, Pá, So: 12:00 – 20:00 Po, Čt: zavřeno Ne: 12:00 – 19:00

11. a 12. září bude zavřeno.

Vážení návštěvníci, rádi bychom Vás upozornili, že v našem pivovárku NEnabízíme ochutnávky piva pro degustaci po malém množství. Nejmenší objem k zakoupení je 0,3 l.

Děkujeme za pochopení.

Od 1. července se mění otevírací doba restaurace: Po: zavřeno Út – So: 12 – 20 hodin

Ne: 12 – 19 hodin

Tento týden (od 4. května) bude výdejní okénko zavřeno jen ve středu. V následujícím týdnu (od 11. května) otevřeme terasu: Po, Čt: zavřeno Út, St, Pá: 14 – 20 hodin So: 12 – 20 hodin Ne: 12 – 18 hodin

V případě nepříznivého počasí ale bude fungovat nadále jen výdejní okénko.

Otevřeno ve čtvrtek 30. dubna 29.04.2020

Ve čtvrtek 30. dubna budeme mít výjimečně otevřené prodejní okénko. Od pátku 17. dubna obnovujeme prodej piva v obalech s sebou přes výdejní okénko.

Prodejní doba

Út, Pá: 14:00 – 17:00 So: 12:00 – 17:00 Mimo stanovené hodiny je prodej možný pouze v případě odběru více než 6 kusů PET lahví a po předchozí telefonické domluvě (volejte na 604 300 895).

V případě nedodržení nařízených hygienických pravidel (především nošení roušky, ideálně také rukavic, držení rozestupů apod.) si vyhrazujeme právo dotyčného neobsloužit. Děkujeme za pochopení.

Vzhledem k aktuální situaci jsme ukončili i prodej piva v PET lahvích.

Děkujeme za pochopení a přejeme hodně zdraví.

Restaurace U Hastrmana je až do odvolání ZAVŘENÁ. Pro nákup piva v PET lahvích zvoňte na zvonek u dveří nebo volejte na 604 300 895.

Děkujeme za pochopení.

Nová piva na čepu: Baltic porter je pivo pocházející z Pobaltských republik, Pruska a Anglie. Jedná se o velmi tmavé až černé pivo, které je spodně kvašené s obsahem alkoholu od 5 do 7 % obj.

Sour cherries beer je pivo vyrobeno podle belgického pivního stylu Kriek. Svou trpkou až lehce nakyslou chuť a krásnou barvu získalo toto pivo díky zrání spolu s višněmi.

Změna provozní doby od 24. února 16.2.2020

Po, Čt zavřeno Út, St, Pá 14:00 – 20:00 So 12:00 – 20:00 Ne 12:00 – 18:00

Provozní doba v září 2019 28.8. 2019

Restaurace je od 2. září do 17. září 2019 uzavřena. Otevřeno bude od 18.září 2019. Děkujeme za pochopeni

Přijmeme brigádníky 20.04.2019

V restauraci U Hastrmana přijmeme šikovné a pracovité brigádníky 🙂 V případě zájmu nebo pro více informací se zastavte nebo nám napište. Níže naleznete letošní velikonoční menu.

Nabízíme ho na Velký pátek, Bílou sobotu a Velikonoční neděli a doporučujeme si porci předem zamluvit. Nový farmářský trh - s pivem a zabijačkou V sobotu 16. února budeme podávat masopustní menu plné zabijačkových specialit! Nový farmářský trh - s pivem a zabijačkou

Provozní doba O vánocích a na Nový rok 15.12. 2018

Restaurace je na Štědrý den, vánoční svátky, Silvestra a Nový rok zavřená. Od první prosincové středy (5. 12.) máme na čepu tradiční i netradiční vánoční speciály! Nový farmářský trh - s pivem a zabijačkou

Sobota 1. prosince zavřeno 17.11. 2018

Dne 1.12. 2018 je restaurace uzavřena.

Dovolená 23.08. 2018

Od 3. září do 19. září je restaurace uzavřena – dovolená. Na Velký pátek, Bílou sobotu a Velikonoční neděli jsme připravili speciální menu. Doporučujeme si pokrm předem objednat, ať na vás zbyde 🙂 Nový farmářský trh - s pivem a zabijačkou

13. narozeniny pivovárku – naplnění kapacity 02.03.2018

Omlouváme se, ale v sobotu 10. března od 17 hodin jsou již prostory restaurace zcela zaplněné. Děkujeme za pochopení Rok se s rokem sešel a náš pivovárek slaví již 13.

narozeniny! Přijďte je s námi oslavit 10. března, kdy bude od 18 hodin hrát Petr a Pavel (doporučujeme rezervovat si stůl), ale hlavně celý den budou TŘINÁCTKY ZA TŘINÁCT! Nový farmářský trh - s pivem a zabijačkou

Změna otevírací doby 14.02.2018

Od čtvrtka 15. 2. bude otevřeno nejen o víkendu, ale také ve čtvrtek a pátek od 15 do 20 hodin. Stále také platí, že pro nákup piva v PET lahvích stačí zavolat.

Změna provozní doby v sobotu 12.2. a neděli 13.2 2018 04.02. 2018

V sobotu bude otevřeno od 12.00 – do 16.00 hod. V neděli od 14.00 hod do 18.00 hod. Následující dva víkendy, tedy do konce roku 2017, bude restaurace U Hastrmana zavřená. Pro nákup piva v PET lahvích si, prosím, předem zavolejte. Děkujeme za pochopení.

Přejeme všech krásné Vánoce a velkou žízeň i do nového roku 🙂

První letošní farmářský trh v Mostě byl zabijačkový

Řezník Aleš Červenka z Nymburku vstával v sobotu po třetí ráno, aby mohl prodávat na prvním letošním Severočeském farmářském trhu v Mostě. „Už jsem měl něco naloženého, takže příprava netrvala moc dlouho. Vyjel jsem ve čtvrt na pět. Byla tma a pršelo, ale v Mostě jsem byl za dvě a tři čtvrtě hodiny,“ vypráví v roušce v pojízdné prodejně na mosteckém 1. náměstí.

Budete mít zájem:  Tradiční české potraviny i letos na Selských slavnostech

Podle něj se jet takovou dálku vyplatí. „Lidi tady na nás čekají, vědí, že jitrnice máme dobré a že s nimi vyhráváme soutěže,“ říká řezník. Dodává, že v Mostě jdou dobře na odbyt i jelita a zabijačkový guláš, zkrátka klasická zabijačka. Na ni se první trh zaměřil. Letos ale kvůli epidemii bez ochutnávek, občerstvení, kulturního programu a bez soutěže.

Přečíst článek ›

Návštěvnost trhu, který trval od 8 do 12 hodin, byla nízká i kvůli nepříznivému počasí. Přesto u některých stánků stála fronta. „Ráno jsem vstala a řekla jsem si, že nikam nepůjdu, protože lilo a pak sněžilo.

Ale pak jsem se rozhodla, že půjdu. Mám to jako procházku a chybí mi sobotní trh u Kosmosu, tak jsem aspoň tady,“ svěřila se jedna z návštěvnic.

Koupila si kilogram jablek za 39 korun a hledala stánek s červeným jelitem na prdelačku.

K dostání bylo i pečivo, med, mošty, koření, sýry nebo rybí speciality v pojízdné prodejně z Peček u Kolína, odkud je to do Mostu dvě a půl hodiny jízdy. „Byli jsme tu brzo, přijeli jsme na šestou.

Normálně tu bývá program a hodně lidí, ale teď, jak je ten koronavir, tak je to slabší.

Ale i když není program, tak lidi přijdou, protože nás znají a vědí, že tu budeme,“ řekl řidič a prodejce Josef Glover.

Rybí prodejna v dodávce je v Mostě na každém farmářském trhu, tedy čtyřikrát do roka. Lidi v ní nejčastěji kupují uzené ryby a rybí saláty. Koronakrize podle Glovera prodej výrazně neovlivnila.

„Naše firma žádné problémy nemá, protože si všechno vyrábíme a máme hodně stálých zákazníků. Prodej je sice nižší, ale ne dramaticky,“ uvedl prodejce.

Podle něj pomáhá, že firma má několik kamenných obchodů a více pojízdných prodejen.

Na trh přijelo celkem čtrnáct prodejců, z toho čtyři řezníci se zabijačkou. Měly být zabijačkové hody, ale zabijačkové produkty se kvůli vládním opatřením prodávaly jenom zabalené s sebou.

Již jedenáctá sezóna

Severočeské farmářské trhy jsou v Mostě už jedenáctou sezonu. „S městem jsme se dohodli, že i letos budou v Mostě trhy čtyřikrát. Po lednovém bude následovat jarní se sadbou, podzimní se sklizní a čtvrtý trh bude na advent,“ přiblížil ředitel projektu Severočeských farmářských trhů a předseda pořádajícího spolku Český um – Artificium Bohemicum Adam Weber.

Na jaře je v Mostě v plánu ještě food festival, který by navázal na městskou pivní slavnost. Od loňska se trh musí řídit protiepidemickými nařízeními a pořadatel musí dbát na to, aby je dodržovali i zákazníci. To ale občas bývá podle Webera problém, protože ne všichni návštěvníci chtějí nařízení dodržovat.

Loni se také stalo, že lidi neměli dostatek informací, zda trhy jsou či nejsou, protože vládní nařízení se rychle měnila.

„Zaznamenali jsme sníženou návštěvnost, ale na druhou stranu nás to přimělo k tomu, že jsme udělali e-shop, ve kterém si lidé mohou objednávat potraviny z našich farmářských trhů přes internet,“ řekl ředitel.

Přečíst článek ›

Elektronická prodejna nakupztrhu.cz podle něj vznikla proto, aby pomohla regionálním výrobcům a pěstitelům, kteří na jaře na trhu nemohli prodávat a na podzim je některá města do ulic nepustila.

E-shop je také pro zákazníky, kteří nechtějí přijít o možnost nakupovat u svých oblíbených dodavatelů potravin.

Navíc počasí v Mostě v poslední době těmto trhům nepřeje, sychravo bylo i v září a prosinci.

 Severočeské farmářské trhy začaly minulý týden v Ústí nad Labem a Děčíně. Další trhy se zabijačkou budou v sobotu 6. února v Žatci na náměstí Svobody (8-12 hodin) a 13. února ve Štětí na Novém náměstí (místo tradičního masopustu, 9-16 hodin).

V Ústí nad Labem bude zabijačkový trh nad rámec pravidelných úterních a čtvrtečních v pátek 19. února na Kostelním náměstí u OC Forum (9-15.30 hodin). V sobotu 20. února následuje Chomutov, v pátek 26. února Teplice a poslední trh se zabijačkou bude v sobotu 27.

 února v Děčíně.

Posnídejte jitrnice. Farmáři přivezou v sobotu do Jirkova zabijačku

Nejlepší rada pro sobotní dopoledne? Vyjít z domu nalačno a usadit se v centru Jirkova u královské snídaně s jitrnicemi, tlačenkou, prejtem, polévkou a dalšími zabijačkovými dobrotami. Na první letošní farmářské trhy je přivezou řezníci.

„Začínáme v Jirkově, kde budou zabijačkové hody s teplými i studenými pochoutkami a vším, co k zabijačce patří,“ uvedl organizátor farmářských trhů Adam Weber. „Na náměstí budou pivní sety, aby lidé mohli v klidu posedět, najíst se a vše zapít pivem nebo něčím nealko,“ doplnil. K dobrému zažívání budou vyhrávat heligonkáři.

Návštěvníci trhů se opět promění v porotce, když budou rozhodovat v soutěži o nejchutnější jitrnici. „Sice se řekne jitrnice, každý řezník ji ale dělá jinak, má jiný poměr koření, jinou strukturu,“ nastínil Weber.

„A nakonec je zajímavé, že i v každém z měst vyhrává jiná jitrnice. Jejich obyvatelé mají různé chutě,“ dodal.

Autor nejlepší jitrnice získá od organizátora trhů samolepku, kterou si může vylepit na svém autě, aby lidé věděli, od koho jim nejlépe chutnalo.

Tak vypadaly zabijačkové trhy v Jirkově loni: 

Farmářské trhy v Jirkově začnou na náměstí Dr. E. Beneše v sobotu 16. února v 8 hodin a trhovci sbalí stánky v poledne. Stejný scénář, ale širší obsazení budou mít zabijačkové hody na trzích, které se uskuteční o týden později na náměstí 1. máje v Chomutově. „Budou v sobotu 23. února a místo heligonkářů tam bude hrát dechovka,“ poznamenal Weber. 

V Chomutově trhy načnou devátou sezónu. Jejich návštěvníci si tam nakoupí o 22 sobotách, které budou navazovat ob týden. „Mezeru máme jen v září, kdy Chomutov pořádá sportovní akce,“ podotkl organizátor.

Další trhy budou už v pátek

V Jirkově začne pátý ročník změnou. Trhy už nebudou v sobotu, ale v pátek, výjimku tvoří jen ty první zabijačkové. „Myslíme si, že v pátek přijde víc lidí než o víkendu, protože se pohybují po náměstí, chodí do banky a jsou na cestě do Tesca,“ vysvětlila místostarostka Dana Jurštaková.

Budete mít zájem:  Léky Na Lepší Učení?

Město se dlouhodobě potýkalo s extrémně nízkou návštěvností trhů, a tak by mu změna mohla prospět. „Chtěli jsme vyjít vstříc lidem, aby byli spokojení, ale i stánkařům. Když už tam stojí tolik hodin, ať také mají nějaké tržby,“ dodala. Jirkovské trhy budou letos čtyři, páteční budou probíhat vždy od 8 do 15 hodin.

Přečíst článek ›

Do Kadaně trhovci prvně zavítají v dubnu a budou se věnovat hlavně sadbě. Čtyřikrát přijedou v sobotu, sedmkrát ve středu.

Trhy napříč okresem opět přinesou tradiční speciální akce, kromě zabijačky a sadby to budou jahodové slavnosti, jablečné, svátek chleba a závěrečné vánoční. Kromě toho chce pořadatelská společnost Český um umožnit, aby se ke stánkařům připojili i soukromí pěstitelé se svými přebytky ze zahrádek.

„Chceme to určitě zavést, ještě musíme rozhodnout, od kdy to bude,“ uzavřel Weber.

Farmářské trhy a masopustní zabijačka

Přijďte tuto sobotu – 10. února na Masopustní zabijačkové hody na Náplavku.

Mikrofarma přichystala opravdové lahůdky – jak klasická jelítka a jitrnice, tlačenku nebo černou zabijačkovou polévku, tak i hot dog s ručně dělanou vepřovou klobáskou, slaninovým chipsem, kysaným zelím a hrubozrnnou hořčicí a vepřový burger s cibulovým zelím a hrubozrnnou hořčicí v máslové bulce. No a k tomu skvělé pivo z žižkovského létajícího pivovaru ISAO nebo rodinného pivovaru U Vacků. A kromě toho se vrací pan Kubec s kachnami a také kozí farma Skryje, úžasné sněhové dortíky bude mít cukrárna Petrissimo a super štrůdly a vdolky Ten Štrůdl. Radost si můžete udělat krásnou keramikou Ema Mamisu nebo skvělými švýcarskými sýry. Těšíme se na vás na všechny v sobotu 10. února od 8 do 14 hodin!

  • Maso, uzeniny, polotovary
  • FARMA RUDOLEC – Hovězí vyzrálé maso, jehněčí, telecí, vepřové, zvěřina, uzenářské delikatesy a nově sýry z Horského statku Abertamy – kravský, ovčí, kozí.
  • FARMA TRNĚNÝ ÚJEZD – Bio maso hovězí, telecí, vepřové, jehněčí, kachny, husy, kuřata, kohouti a vajíčka.
  • ŘEZNICTVÍ KVARDA – Kvalitní uzeniny, zabijačkové speciality.

ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY FOREST GASTRO – České zvěřinové speciality. Výrobky s vysokým obsahem zvěřinového masa jsou bezlepkové, neobsahují sóju, ani geneticky modifikované suroviny. Klobásy obsahují 80% zvěřinových kýt (kančí dančí, jelení, srnčí, mufloní) zbytek tvoří bůček a koření, sušené ovoce, ořechy, lanýže atd.

  1. ZABIJAČKA NA NÁPLAVCE – Škvarky, sádlo, tlačenka, uzené vepřové klobásy, bok a slanina, jitrnice, jelita, JÍDLO NA MÍSTĚ z farmářského vepřového, vyrobeno ručně řezníky v Mikrofarmě a kuchaři pražského Bistra: černá zabijačková polévka, tlačenka s octem a cibulí, opečené jelítko/jitrnice se zelím a hořčicí, uzená vepřová klobása na grilu s křenem, Hot Dog s ručně dělanou vepřovou klobáskou, slaninovým chipsem, kysaným zelím s hrubozrnnou hořčicí, Burger z farmářského vepřového s cibulovým zelím a hrubozrnnou hořčicí v máslové bulce
  2. Drůbež, vejce, polotovary
  3. DVŮR KOBYLNICE – Selská vejce, chlazená selská drůbež, přírodní mýdla a šampony s bylinami.
  4. KACHNÍ FARMA HOLÝŠOV – Pomalu rostoucí kuřata, kachny a mladí kohouti, na podzim husy, perličky a slepice.

KACHNIČKA NARŮŽOVO – Jemně uzená kachní prsa s  mořskou solí, česnekem, rozmarýnem nebo brusinkami v medovině; konfitovaná kachní játra v Portském víně s tymiánem a 90% kachní paštiky s brusinkami nebo Portským. Občasně kachní sádlo a kachní škvarky.

  • KRŮTÍ FARMA NOVÝ DVŮR – Krůtí maso a polotovary
  • Ryby, rybí speciality a saláty, lahůdky
  • FISHHOUSE – Čerstvé mořské ryby a mořské plody.
  • RYBÁŘSTVÍ VACEK – Prodej čerstvých sladkovodních ryb přímo ze sádek, dle sezóny živý pstruh, siven, kapr, sumec, štika.
  • Mléko, mléčné výrobky, máslo, sýry
  • EKOFARMA ČAPÍ LETKA – Ekologická farma, bio vajíčka a kravské mléko, tvaroh, jogurty, sýr Mazánek, kozí sýry přírodní, nebo bylinkové, mouka pšeničná a žitná celozrnná, čerstvě mletá na kamenném mlýnku, ručně vyráběná přírodní mýdla a šampony.
  • FARMA DRŽOVICE – Čerstvé i zrající sýry a tvarohy, jogurty a mléko z kozího, ovčího a kravského mléka.
  • FARMA KRHANICE – Máslo, mléko,  tvaroh, smetana, jogurty bílé a také ochucené lesním ovocem, musli, nebo ořechy.
  • FARMA RODINY NĚMCOVY – Kravské sýry, tvaroh, jogurty, mléčné výrobky
  • KOZÍ BIOFARMA PĚNČÍN – Bio kozí a ovčí mléko, jogurty, kefíry, sýry, tvarohy a uzeniny.
  • KOZÍ FARMA SKRYJE – Čerstvý kozí sýr, kozí sýr s bílou plísní,  kozí feta, kozí kefír, kozí jogurt, kozí mléko, syrovátka, kozí klobásy
  • SÝRY KRASOLESÍ – Sýry kravské a kozí, čerstvé i zrající, tvaroh, jogurty, mléko
  • Zahraniční delikatesy
  • BAČOVSKÉ SÝRY – Ovčí sýry, žinčica, bryndza a uzeniny, ovčí jogurtové nápoje, sýry Koliba a Rajec.
  • MAĎARSKÉ LAHŮDKY – Uzená masa, špeky, klobásy, čabajky, kysané domácí zelí, čalamády a nakládaná zelenina
  • SLOVINSKÉ DELIKATESY – Sýry z malých rodinných sýráren, domácí pršut, panceta, koření, čaj, mořská sůl, oleje, čerstvá sezónní bio zelenina a bio ovoce.
  • SWISS CHEESE – Švýcarské speciality, sýry, raclette
  • TYROLSKÉ SPECIALITY – Tradičně vyrobené sýry, klobásy, špeky a další dobroty, které pocházejí od malých výrobců z Tyrolska.
  • Zelenina, ovoce, bylinky, houby
  • OVOCNÁŘSTVÍ PLOSKOVICE – Ovoce z ekologicky šetrného hospodářství.
  • ZELENINA OVČÁRY – Sezónní zelenina, byliny a saláty
  • ZELENINA ŠŤASTNÁ – Sezónní zelenina, byliny a saláty
  • ZELENINA TRAVČICE – Sezónní zelenina, byliny a saláty
  • ZELENINA TŘEBOUTICE – Sezónní zelenina, byliny a saláty
  • ZEMĚDĚLSTVÍ JAKUBCOVI – Sezónní zelenina, byliny a saláty
  • ŽAMPIONY, HLÍVA – Pěstitel hub osobně a jeho vyhlášená hlívová „dršťková“ polévka.
  • Květiny řezané, hrnkové, sazenice, bylinky hrnkové, květinové dekorace
  • KYTKY OD PEPY – Řezané i hrnkové květiny
  • Chléb, pečivo, koláče, buchty
  • CELOZRNNÁ PEKÁRNA DVORNÍK – Celozrnné a bezlepkové pečivo, koláče a chleby.
  • CHLÉB A PIVO Z HOSTIVAŘE – Piva z Hostivaře, pivo Trautenberk, kváskový chléb s čedarem, vlašskými ořechy, nebo celožitný kilový bochník
  • PALEO BEZLEPKOVÁ PEKÁRNA – Paleo pečivo a dorty bez lepku, cukru, mouky a laktózy, bezlepkové pečivo a chléb.
  • PEKÁRNA LOUSKÁČEK – Báječné sladké koláče a slané quiche.
  • PEKAŘSTVÍ MAŠEK – Vyhlášená severočeská pekárna, regionální chléb, vynikající koblihy a luxusní koláče
  • PETITE FRANCE – Ruční výroba pečiva – chléb, bagety, croissanty, štrůdly a muffiny… vychutnejte si pekařské francouzské delikatesy: chleby kváskové, pšeničné, žitné i celozrnné, legendární baquette, olivové ficelle, croissanty máslové, čokoládové zvenčí i uvnitř, mandlové, toastový chléb světlý a tmavý, velké ovocné štrůdly a muffiny.
  • PITA CHLÉB & HUMMUS – Kvalitní, domácí pit chléb z Jiren, čerstvý lahodný hummus.
  • STAROČESKÉ PEKAŘSTVÍ – Koláče a buchty z kynutého těsta
  • ŠKVARKOVÉ TYČINKY – Ručně vyráběné škvarkové tyčinky.
  • TEN ŠTRŮDL – Štrůdly a vdolečky smažené přímo na místě
Budete mít zájem:  Mobilní telefon - neškodný přístroj, nebo zabiják?

TRADIČNÍ PAGÁČKY – Tradiční výroba pagáčků, dlouhý proces kynutí a následné překládání těsta škvarky nebo zelím a slaninou. Jde o velmi chutné pečivo, které se hodí k vinu i pivu. Sladké Bratislavské rohlíčky.

  1. Dorty, zákusky, cukroví, čokoláda
  2. CUKRÁRNA METEOR – Kremrole, věnečky, štrúdly a fantastické koláčky.
  3. PERNÍČKŮV SEN – Čerstvé perníky, polévané čokoládou, polevou, mazané povidly, perníkový závin, litý perník, zdobené perníčky.
  4. PETRISIMO – Sortiment sladké a slané koláče, cheesecake, makronky, profiterolky, hummus.
  5. Pivo, víno, mošty, cider, ovocné a zeleninové šťávy
  6. CIDER BOHEMIA – Jablečné mošty, točený jablečný cider.

FRESH-JUICES – Čerstvě lisované šťávy ze sezónních druhů ovoce a zeleniny (jablko, hruška, karotka, červená řepa, okurka..),  byliny, bobulovité ovoce a exotika v kombinaci s čerstvým jablkem po celý rok díky šokovému mražení jejich šťávy v sezóně.

MĚLNICKÁ VÍNA – Zabýváme se nákupem, archivací a prodejem vína z vinařské mělnické podoblasti. Tato vína jsou produkována v malých šaržích, a až na drobné výjimky nejsou k dostání v obchodních řetězcích. Naším cílem je tato proslulá kvalitní vína přiblížit Vám, milovníkům vína z celé České republiky.

  • MINIMAL DELICATO – Burčák z Hustopeče, červené i bílé svařené víno, limonády z ovocných sirupů.
  • MOŠTY Z KVÍCE,ZELÍ – Ovocné mošty, zelné saláty, nakládané zelí z Tuchonic
  • PIVO A VÍNO MaM – Točené pivo, vína, mošty z Loun.

RODINNÝ PIVOVAR U VACKŮ – Nepasterizovaná a nefiltrovaná piva, vyráběná tradiční technologií s kvašením v kvasných kádích. Světlé , polotmavé, pšeničné a černý speciál.

  1. RYBÍZOVÉ VÍNO – Famózní víno z černého rybízu
  2. VINAŘSTVÍ ČEJKOVICE – Stáčená výběrová vína z Jižní Moravy
  3. Delikatesy, marmelády, džemy, pesta, oleje, těstoviny.
  4. ČERSTVÁ PASTA – Čerstvé chlazené těstoviny, omáčky a pesta z Kolové u karlových Varů.
  5. DAMODARA – Luštěninové těstoviny, polévky a kaše, cizrnová mouka, sušená jablka, cizrnové kuličky, mandlové koule
  6. MAMA‘S AJVARY – Tradiční balkánské ajvary, ljutenice, nakládaná zelenina a ovoce z Makedonie.
  7. OLIVOVÝ OLEJ LOZANO ČERVENKA – Nakládané olivy, sušené plody, olivový olej česko-španělské rodinné farmy.
  8. SALÁTY BAKEŠ – Čalamády a saláty ze sterilovaného zelí podle ověřené receptury, čatní.
  9. WORLD OF CHILLI – Čerstvé a nakládané chilli papričky, fermentované chilli omáčky, výlisky z chilli, pasty z chilli, sazenice chilli, chilli víno, chilli dropsy, tychillinky, chilli čokoláda tabulková, chilli pralinky, chilli hořčice, chilli sirupy, nakládané sýry s chilli, utopenci s chilli, nakládaná vejce s jalapeňo, chilli čaj, kimči s chilli, chilli dorty, sušené chilli, chilli džemy, chilli med
  10. Med, medovina, medové výrobky, oříšky a sušené ovoce, konopí, koření
  11. CEJLONSKÉ KOŘENÍ CZ – Dovoz a zpracování koření nejvyšší možné kvality – jednodruhová koření i směsi námi namleté, bylinky z řecké Kréty, kokosové produkty, masala chai naší výroby.
  12. KONOPNÝ SHOP CARUN – Konopné potraviny, kosmetika
  13. LÍSKÁČEK
  14. MANDLOVÁ – Čerstvě pražené mandle, sladké se skořicí, s japonským ume octem, s bylinkami a růžovou himalájskou solí, nebo nesolené.
  15. PROMÜSLI – proMüšlené müsli na míru chutím každého, lyofilizované ovoce, kaše, oříšk.
  16. TĚCHONICKÁ MEDOLÁDA – Cider Levandulový Švihák, levandulové pusinky, levandulová kosmetika, olej , med, proutěné nákupní košíky a voňavá sušená levandule do prádla.
  17. VČELÍ FARMA ROSICKÝ – Med, medovina, mák, kmín a hrách.
  18. Občerstvení
  19. ALEGRE KÁVA – Káva přímo od farmářů z Kostariky, Indonesie BIO, Keňi, Indie, Guatemaly a dalších zemí.
  20. BIRDSONG COFFEE – … lesní bio káva s certifikací Bird Friendly®
  21. KÁVOVÝ KLUB – Káva je zážitek
  22. KLASEK TEA – Čaje zelené, černé, matcha, masala.

KOFI-KOFI – Horké kávové a čokoládové nápoje a čaje pro zahřátí. V letních měsících  ledové kávové speciailty.

  • MAMA COFFEE – Fairtrade káva všech typů, čaj, kakao
  • DOUPOVSKÉ UZENINY PELANT – Halušky se zelím a uzeným, opečené brambory, pečený prejt, grilované klobásy a špízy, kvalitní uzeniny vlastní výroby.
  • FISH and CHIPS – Smažená ryba s hranolky, grilovaná zelenina, plněné pirohy a klobásy.
  • GUSTUS – Panini, slané záviny, parmazánové rohlíčky, samosa, slané palačinky, polévka boršč, italská fazolová, rajská, nebo brokolicový krém.
  • CHEETAH – Falafel wrap, Egyptská čočková polévka
  • KUCHAŘKY BEZ DOMOVA – Nemají domov, ale rády vaří a o své umění se chtějí podělit s ostatními.
  • PASTA ART – Čerstvé plněné ravioly a tortellini, Pasta Food občerstvení
  • RESTAURACE PODOLKA – Vegetariánské občerstvení, čatní, humus, quiche, sushi, polévky, čaje, sirupy

TAKE EAT EZ – Autentická americká diner-style kuchyně! BBQ Pulled pork, Beef Brisket, Philly Cheese, Reuben, Mac&Cheese, B.L.T., Grilled cheese sandwich, Chilli, Buttermilk pancakes, Eggs & House Bacon and much much more

TAMARINDTREE – Dim sum knedlíčky vepřové s krevetami, kachní s bok choi, zeleninové a další druhy dle sezóny – připravované v tradičních bambusových pařáčcích na páře a podávané s několika druhy omáček.

Pork buns – napařované bochánky s pečeným bůčkem, hoisin omáčkou, nakládanou okurkou a jarní cibulkou. Plus vždy nějaká asijsky laděná limitka jako např.

ramen, laksa, curry, nasi goreng, pad thai, char siu, atd.

  1. VÝVAR SILÁK – Poctivý silný vývar (v zimě) a sezónní rukodělné limonády (v létě)
  2. Rukodělné výrobky, keramika, kosmetika
  3. KERAMIKA BURDA – Báječné velké čajové hrnky a jiná keramika
  4. KERAMIKA EMA MAMISU – Autorská keramika Báry Diduchové.
  5. KERAMIKA U KOČKŮ – Krásná malovaná keramika, topinky s česnekem
  6. KOŠÍKY – Košíky a proutěné zboží
  7. MÝDLÁRNA ŠIVA – Ručně vyráběná přírodní mýdla, tuhé šampony a mýdla na praní metodou za studena.
  8. PONOŽKY OD BABIČKY – Ručně pletené, teplé ponožky.

SRNA – Sklo.Recyklace.Nápad.Alchymie

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Adblock
detector