Červená Řepa V Nálevu Zdraví?

Díky obsažené vláknině a své přirozené močopudnosti zabraňující zavodnění těla červená řepa vhodným způsobem reguluje nežádoucí výskyt některých problémů s trávením (zácpa, průjem a tak podobně). Posiluje srdce a oběhovou soustavu. Má celou plejádu pozitivních účinků na celý kardiovaskulární systém.

Co obsahuje červená řepa?

Shrnutí: Červená řepa je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů a přitom obsahuje minimum kalorií a tuků. Navíc obsahuje anorganické nitráty a přírodní rostlinné pigmenty, které blahodárně působí na naše zdraví.

Jaká je červená řepa ve sladkokyselém nálevu?

Červená řepa ve sladkokyselém nálevu je nejčastější úprava používaná při zavařování této hodnotné a zdraví prospěšné kořenové zeleniny. Ingredience na červenou řepu ve sladkokyselém nálevu: červená řepa. Koření a přísady (pro litrovou sklenici): 1/3 lžičky fenyklu nebo 1/4 lžičky anýzu. 30 g křenu.

Proč je červená řepa zdraví prospěšná?

Červená řepa vyniká skvělým nutričním profilem. Obsahuje velmi málo kalorií, ale velké množství zdraví prospěšných vitamínů a minerálů. V podstatě lze říci, že červená řepa obsahuje prakticky veškeré vitamíny a minerály, které lidské tělo potřebuje, a to alespoň v minimálním množství.

Jaké jsou vlivy červené řepy na reakční dobu?

Jedna studie na diabeticích druhého typu sledovala také vliv konzumace červené řepy na rychlost reakce (reakční čas), což se používá jako jeden ze způsobů měření kvality kognitivních funkcí. Lidé, kteří každý den po dobu dvou týdnů pili 250 ml šťávy z červené řepy, měli o 4% kratší reakční dobu než ti, kteří pili placebo ( 34 ).

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Adblock
detector